Tomić uoči velikog derbija s Dinamom

Autor: Andrea Načinović 09.04.2022

Utakmica s Dinamom Rijeci može puno zakomplicirati položaj na ljestvici te otežati borbu za naslov prvaka čega su i svjesni no smatra kako motiva neće nedostajati.

Rijeka - U nedjelju, u 20 sati na Rujevici se sprema veliki derbi 30. kola Hrvatske Telekom Prve lige te je tom prigodom trener HNK Rijeke Goran Tomić istaknuo svoja očekivanja.

Na pitanje kakvu utakmicu očekuje u nedjelju te kako će se Rijeka suprotstaviti odgovorio je kako je nakon ovotjednog treniranja u klubu dobra energija među igračima te da s optimizmom očekuju utakmicu s Dinamom.

“A što reći o Dinamu? Ove godine smo s njima imali nekoliko spektakularnih utakmica. Bilo je svega, i pobjeda i neriješenih poraza. Dinamo je izrazito kvalitetna ekipa i jedan neugodan protivnik. Igrači će dati sve od sebe, jako je bitna utakmica i vjerujemo da ćemo uz podršku naših navijača ostaviti srce na terenu.” rekao je Tomić.

Istaknuo je kako je najbitnije da su oni u dobrom stanju, u dobroj energiji.

“S taktičke strane još imamo vremena za odlučiti, imamo nekoliko varijanti. Zadnji dan ćemo odlučiti što je najbolje. No kako god istrčali, najbitnija je energija i pozitivno zajedništvo s navijačima.” još je jednom naglasio trener.

Utakmica s Dinamom Rijeci može puno zakomplicirati položaj na ljestvici te otežati borbu za naslov prvaka čega su i svjesni no smatra kako motiva neće nedostajati. Istaknuo je kako je u ovakvim utakmicama potrebna doza sreće te da moraju biti na nivou, i obrambeno i napadački.

U razgovoru su se dotaknuli i zdravstvenih kartona igrača.
“Merkulov i Liber nisu u treningu. Neki imaju neke poteškoće, moram to vidjeti na zadnjim treninzima i naravno da će najspremniji i najzdraviji istrčati u nedjelju.” rekao je Tomić.

Još jednom podsjetnik kako Covid potvrde nisu više potrebne. Pozivaju se svi navijači u nedjelju na Rujevicu.

Više sa portala poduckun.net ...