Toni Fruk: Bacat ćemo se na glavu jer znamo što nam ova utakmica nosi

Autor: Mia Mohorić 15.08.2024

Koncentracija Fruka i suigrača morat će bit na razini cijelu utakmicu.

Göteborg - Nogometaši Rijeke u četvrtak na gostovanju kod Elfsborga traže plasman u play-off UEFA Europske lige, a uoči posljednjeg treninga utakmicu je najavio plemeniti veznjak Toni Fruk.


– Atmosfera u momčadi je dobra i mislim da smo maksimalno spremni za utakmicu. Znamo kakva su momčad, koje su im slabosti i sigurno ćemo to pokušati iskoristiti, rekao je Fruk.


Utakmica na domaćem travnjaku bila je prilika za upoznati Šveđane koji su čvrsta i agresivna momčad čija snaga počiva na duel igri.


– U prvoj utakmici nismo uspijevali pronaći lijek za njihove igru iako smo veliki dio imali igrača više. Bit će vruća atmosfera od strane njihovih navijača, ali prilagodit ćemo se na podlogu i onda vjerujem da neće biti puno problema.


Budući da će Elfsborg težiti mnogim ubačajima u kazneni prostor Bijelih, koncentracija Fruka i suigrača morat će bit na razini cijelu utakmicu.


– Ne igraju formaciju protiv koje svaki tjedan igramo u HNL-u, malo tko u našoj ligi igra s tri igrača u zadnjoj liniji. Jako su borbeni, klasična švedska momčad i sigurno da ćemo morati biti maksimalno fokusirani. Znamo da nam ova utakmica nosi grupnu fazu europskih natjecanja i sigurno da ćemo se bacati na glavu.


Ipak, budući da utakmica u Rijeci nije imala pobjednika, računica je jasna. Bijeli će za toliko željeni play-off trebati pobjedu.


– Morat ćemo malo bolje odraditi realizaciju. Možda nećemo imati prilika koliko smo ih imali u Rijeci ili na zadnjim utakmicama, ali ovo malo što nam se bude ukazalo morat ćemo iskoristiti, zaključio je Toni Fruk.


Izjavu Tonija Fruka pogledajte u nastavku.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...