U četvrtak svi na Kantridu! Slavi se 40 godina pobjede Rijeke nad Real Madridom

Autor: Marina Pauletić 22.10.2024

Za ovu prigodu izrađene su i posebne majice koje ćete moći nabaviti na samom stadionu na štandu ispod tribina.

Rijeka – U četvrtak, 24. listopada s početkom u 18:30 sati na stadionu Kantrida održat će se okupljanje povodom 40. obljetnice pobjede Rijeke protiv Real Madrida, 3:1. Događaj organizira KN Armada Rijeka te poziva sve sugrađane da im se pridruže u obilježavanju ovoga jubileja.

„Dio igrača koji su bili sudionici te povijesne utakmice ponovno će istrčati na Kantridu, a pripremit ćemo im posebno iznenađenje, onakvo kakvo zaslužuju, onakvo kakvo samo Armada zna“, najavljuju iz Armade.

„Neka dođu očevi i nonići koji su bili na toj utakmici i godinama nam pričali o tome, neka dođu i najmlađi koji su samo o tome slušali, neka dođu svi koji žele biti dio jedne riječke noći koja će obasjati našu Kantridu i odati počast jednoj od legendarnih generacija naše Rijeke!“, nastavljaju dalje.

„Pozivamo i sve igrače Rijeke iz tih godina da se slobodno odazovu, možda neki nisu nastupili u ovoj legendarnoj utakmici, ali su bili dio generacije. Pamti se i utakmica protiv Valladolida na Kantridi te pobjeda 4:1, a Rijeka se te godine do samog kraja borila za naslov. Prisjetit ćemo se i onih koji nažalost nisu s nama“, govore.

„Za ovu prigodu izradili smo i posebne majice koje ćete moći nabaviti na samom stadionu na štandu ispod tribina. Svi koji imate nešto s te povijesne utakmice, šal, dres, majicu, zastavu ili samo ulaznicu, slobodno donesite i još jednom pokažite“, pozivaju iz Kluba navijača.

Upute o kretanju po tribinama zbog izvođenja iznenađenja i koji ulazi će biti otvoreni bit će objavljeni naknadno. Ulazi će biti otvoreni od 17:30 sati te se pozivaju navijači da se počnu okupljati već tada.

„Zato u četvrtak svi zajedno spustimo se na Kantridu, pozdravimo još jednom legende našeg kluba i uživajmo pod stijenama Kantride. Bogata povijest našeg kluba ne smije se zaboraviti već se mora baštiniti generacijama upravo kako su i nas učili voljeti Rijeku!“, zaključuju iz KN Armada Rijeka.

Više sa portala poduckun.net ...