[U OKU KAMERE] 13. Badminton turnir “Petrova 2022”. i ”Petrova Open 2022” za mališane

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 04.07.2022

U subotu,je održan turnir seniora u kategoriji parova, i to također u tri kategorije.

Rukavac – U sklopu tradicionalne Petrove u Rukavcu na terenima sportskog centra “Damar” održano je 13. Badminton turnir “Petrova 2022”. Dječje izdanje, turnir za djecu ”Petrova Open 2022” održan je u srijedu, 29. lipnja i to u tri kategorije.
U kategoriji do 12 godina prvo mjesto je osvojila Melani Ćiković, drugo Luka Parežanin, a treće Sara Glogović. U kategoriji do 14 godina najbolja je bila Darija Benčić, na drugom mjestu je Lana Kukurin, dok je treći završio Jan Banov. U trećoj kategoriji, do 16 godina, pobjedu je odnijela Tea Slavić, druga je bila Antonia Brumnjak, a treći Toni Brajković.

U subotu,je održan turnir seniora u kategoriji parova, i to također u tri kategorije.

U kategoriji muški parovi pobijedili su Bermanec (Zagreb) / Vivoda (Rijeka), drugo mjesto su osvojili Turk (Slovenija)/ Zakotnik (Slovenija), dok je treći završio par Jukić / Prosen (Rukavac). Najbolje kod ženskih parova bile su Katić (Rukavac) / Vidmar (Slovenija), druge su bile Radojković (Rijeka)/ Dijaković (Zagreb), a treće par Šćulac/ Dare (Rijeka). U konkurenciji mix parova pobjedu su odnijeli Vidmar /Kern (Slovenija), na drugom je mjestu završio par Vivoda /Radojković (Rijeka), dok su treće mjesto osvojili Dijaković/ Bermanec (Zagreb).

Više sa portala poduckun.net ...