[U OKU KAMERE] 27. Tenis turnir “Rukavac open 2022” okupio 135 natjecatelja

Autor: Nikola Cvjetović 14.06.2022

Poslije odigranih finala po kategorijama uslijedila je podjela nagrada te tradicionalni domjenak uz roštilj i domaće kolače, a pobjednici su dobili sportska odličja te bogate nagrade.

Rukavac - Ove nedjelje, nakon devet dana trajanja, okončan je 27. Tenis turnir “Rukavac open 2022” održan u organizaciji TK Rukavac.

Turnir je održan na terenima Sportskog centra “Damar”, a u pet kategorija natjecalo se čak 96 seniora i veterana te 39 juniora. Osim naših tenisača imali smo i takmičare iz Engleske, BiH, Slovenije i Njemačke. Poslije odigranih finala po kategorijama uslijedila je podjela nagrada te tradicionalni domjenak uz roštilj i domaće kolače, a pobjednici su dobili sportska odličja te bogate nagrade. Turnir je tijekom održavanja pratio velik broj gledatelja, zaljubljenika u bijeli sport. Voditelj turnira bio je Goran Šepić, predsjednik kluba, a uz njega koordinator i sudac bio je Marko Šepić (licencirani teniski sudac).

Po broju i jakosti igrača turnir je prepoznat i od HUT-a (Hrvatska udruga tenisača) kao iznimno jak turnir te je kao takav uvršten u turnir Serije 1000.

Pokrovitelj turnira je Općina Matulji - ZSUOM, a sponzori Sun Adria, Uni impex, Ina Rijeka, Babolat - Vat, Vini Babiloni, Vina Darko Mandić.

POBJEDNICI;
Kategorija 18-35
1. Nino Juračić - Tk Kastav
2. Niko Bagarić - Tk Rukavac
3. Vicenco Tomaž - Tk Pećine i George Kennedy - Engleska

Kategorija 35-50
1. Dražen Manestar -Crikvenica
2. Luka Mirković - Tk Kvarner
3. Marko Šepić - Tk Rukavac i Hrvoje Margan - Tk Pećine

Kategorija 50-65
1. Perica Poklepović - Tk Kvarner
2. Aleksandar Franjul - Tk Pećine
3. Alen Radmanović - Tk Kvarner i Mladen Klanac - Tk Opatija

Kategorija +65
1. Marko Mešin - Tk Kvarner
2. Max Kosjek - Tk Pećine
3. Tihomir Kosjek - Tk Pećine i Žarko Čop - Tk Pećine

Više sa portala poduckun.net ...