[U OKU KAMERE] Diegu Lipovšeku priznanje Hrvatskog stolnoteniskog saveza

Autor: Kristina Tubić 26.11.2022

Klub svake godine organizira međunarodne stolnoteniske kampove i pripreme selekcija Hrvatske koje u Opatiju dovode najbolje stolnotenisače. Lipovšek je nositelj i posebnog priznanja Sportskog saveza grada Opatije.

Opatija - Na jučerašnjem treningu Stolnoteniskog kluba Opatija 08 u sportskoj dvorani Marino Cvetković bilo je svečano - direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza Renato Čengić uručio je treneru i direktoru opatijskog stolnoteniskog kluba Diegu Lipovšeku Priznanje Hrvatskog stolnoteniskog saveza za neprocjenjiv doprinos u razvoju stolnog tenisa u Hrvatskoj, a posebno u gradu Opatiji.

- Zahvaljujući Diegu Lipovšeku u Opatiji se niz godina odlično organizira rad s djecom i mladima te je Hrvatski stolnoteniski savez odlučio dodijeliti mu priznanje kao vrsnom treneru koji je uvijek izrazito angažiran ne samo u Opatiji, već i na području cijele kvarnerske regije, istaknuo je direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza Renato Čengić.

Diego Lipovšek s djecom i mladima radi već 35 godina kroz koje se opatijski stolnoteniski klub uvijek isticao odličnim rezultatima. Klub svake godine organizira međunarodne stolnoteniske kampove i pripreme selekcija Hrvatske koje u Opatiju dovode najbolje stolnotenisače. Lipovšek je nositelj i posebnog priznanja Sportskog saveza grada Opatije.

- Trenirati djecu i mlade počeo sam prije 35 godina kada smo imali prostorije ispod nekadašnje dvorane Gorovo. Tijekom godina mijenjali smo mjesta treninga od Gorova, preko Ike i Kantride, a posljednjih godina treniramo u dvorani Doma Liburnija i Sportskoj dvorani Marino Cvetković. U klubu trenira oko 35 djece od 5 do 18 godina, zatim desetak seniora, a imamo i paraolimpijca koji postiže izvrsne rezultate na državnoj i međunarodnoj razini. Klinci su danas među tri najbolje ekipe u Hrvatskoj, a prošle godine naše su kadetkinje bile druge u Hrvatskoj, istaknuo je Lipovšek.

Više sa portala poduckun.net ...