[U OKU KAMERE] Ekipa Armada Pešekani osvojila turnir u malom nogometu Letnja Ivanja 2023

Autor: Nikola Cvjetović 30.06.2023

Nakon razigravanja i odigranih ukupno deset utakmica pobjednik turnira je mlada ekipa Armada Pešekani iz čijih redova dolazi najbolji strijelac Toni Šušnjar i najbolji vratar Gabrijel Petrc

Jurdani - Nakon pauze od osam godina, u Jurdanima je opet obnovljen turnir u malom nogometu, i to ovaj put dječji, za uzrast 2010. i mlađi.

- Letnja Ivanja 2023 okupila je uz prisutne roditelje i posjetitelje, četiri ekipe iz samog susjedstva. Nakon razigravanja i odigranih ukupno deset utakmica pobjednik turnira je mlada ekipa Armada Pešekani iz čijih redova dolazi najbolji strijelac Toni Šušnjar i najbolji vratar Gabrijel Petrc. Drugo mjesto osvojila je ekipa Butiga Lidl, dok je utakmica za 3. mjesto ponudila puno dobrog futsala, tenzija i uzbuđenja gdje su u ruletu "penala" Jurdani pobijedili ekipu Brešca. Mjesni odbor Jurdani zahvaljuje se Općini Matulji na financiranju turnira i volonterima koji su se pobrinuli da turnir se održi. Vidimo se i druge godine, oko Letnje Ivanje, poručili su organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...