[U OKU KAMERE] Ekipa BK Veprinac na Umejčine proslavila prvo mjesto općinske lige i ulazak u treću županijsku ligu

Autor: Nikola Cvjetović 20.06.2022

Dio ekipe i Nikol Marelja Bošnjak

- Cijela priča oko kluba funkcionira na bazi volonterstva i prijateljstva te da nemamo sponzore teško bi funkcionirali. I zato im hvala na tome, istaknuo je predsjednik kluba Aleksandar Korić.

Veprinac - Veselo i svečano bilo je prošlog petka na Umejčine. Razlog ovom veselju u bazi leprinačkih boćara bila je proslava prvog mjesta općinske lige i ulazak u treću županijsku ligu. Nikol Marelja Bošnjak ispred Županijskog boćarskog saveza uručila je medalje i pehar, a natjecatelje su došli pozdraviti gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin i njegova zamjenica Kristina Đukić.

- Znamo da smo bili jači od drugih jer smo bili izbačeni u niži rang s obzirom na to da se tijekom korone nismo natjecali. U narednoj sezoni očekujemo da budemo pri vrhu, ali nikako ne bi išli ligu više, obzirom da smo limitirani financijskim sredstvima, no da se pronađe neki jači sponzor definitivno bi zaigrali viši rang. Cijela priča oko kluba funkcionira na bazi volonterstva i prijateljstva te da nemamo sponzore poput tvrtki Neoprom, Puž-auto, Martis, Forum Matulji, Buddy's, Foto Kurti, zatim Piky obrta, restorana Aurora, boćarije Pojane, Elektro servisa Car, mesnice Damir, mesnice Buretić, vina Blaženić, Kik servisa, buffeta Tumpići, apartmana Korić, obrta Uljanić te mjesnog odbora Veprinac-Učka i Karmen, teško bi funkcionirali. I zato im hvala na tome, istaknuo je predsjednik kluba Aleksandar Korić.

Za ekipu Boćarskog kluba Veprinac koja je ušla u viši rang igrali su kapiten Milan Car, Luciano Blaženić, Dalibor Brubnjak, Leon Andretić, Toni Mrak, Franko Uljanić, Robert Kik, Sanjin Brubnjak, Ivan Poščić, Dalibor Trdić, Zoran Lade, Miljenko Lade, Josip Vujičić, Aleksandar Korić, Dušan Vlastelin, Mladen Kovačević, Matej Blaženić i Mladen Hlanuda.

Više sa portala poduckun.net ...