[U OKU KAMERE] ŠRK Ičići ukupni pobjednik Mićega Kupa Preluka

Autor: Nikola Cvjetović 29.10.2023

Najveću ribu u svojim kategorijama ulovili su Petra Diraka i Antonio Blažić.

Preluk - Jučer je održan tradicionalni, 16. Mići Kup Preluka, na kojem je ukupnu pobjedu osvojila ekipa ŠRK Ičići u čijem su sastavu nastupili Petar Pobar, Marin Rubinić, Gabrijela Stupičić i Endi Škalamera.

- Vrijeme je kao i uvijek stvorilo dosta problema pri organizaciji samog takmičenja, no i organizatori i natjecatelji bili su dovoljno uporni da Mići Kup protekne u vrlo ugodnom raspoloženju. Ono što nas posebno veseli i što nas svake godine gura naprijed je izuzetno veliki odaziv na ovo naše prigodno takmičenje. Rekordni vodostaji u proteklih sto godina učinili su organizaciju takmičenja vrlo izazovnom. Tako je većina punti koje su inače odlična mjesta za lov bila pod vodom. To nas je primoralo da sektore rastegnemo neuobičajeno široko. Kako je rekao jedan od naših članova da smo još malo rastegnuli mogao je biti i Kup Voloskega, istaknuli su organizatori iz SRD Preluk.

U U12 kategoriji treće mjesto zauzeo je Matija Devčić (ŠRD Luben), drugi je bio Endi Škalamera (ŠRDIčići) a pobjedu je odnio naš Vincent Kalčić. Ekipno Treći su bili SRD Kantrida 2 (Pave Badurina, Rino Cuomo), na drugo mjesto plasirali su se SRD Zubatac 2 (Emili Uhač, Mihael Basan) a prvo mjesto osvojili su mladi ribolovci iz ŠRD Ičići 2 (Gabrijela Stpičić, Endi Škalamera) Najveću ribu ulovila je Petra Diraka, članica SRD Preluk.

- Vrlo zanimljivo bilo je i u kategoriji U16 gdje su sva tri prvoplasirana natjecatelja ulovili preko jednog kilograma ribe. Treće mjesto osvojio je Antonio Blažić iz SRD Zubatac iz Lovrana, drugi je bio njegov klupski kolega Mihael Andrejević, a na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popeo se Petar Pobar član ŠRD Ičići. U ekipnom dijelu pobijedili su članovi ekipe ŠRD Ičići 1 (Petar Pobar, Marin Rubinić), drugoplasirani su bili SRD Zubatac 1 (Mihael Andrejević, Antonio Blažić), dok je treće mjesto osvojila ekipa ŠRD Kostrena (Lovro Lovrenović, Ivan Novoselac). Najveću ribu ulovio je Antonio Blažić. Osim samog takmičenja vrlo nam je važno da se svi naši natjecatelji i njihova pratnja osjećaju što ugodnije te da nam se svake godine ponovno vrate i odazovu na naš poziv. Stoga smo također, već tradicionalno, osigurali poklone za sve natjecatelje a nakon samog proglašenja nastavili smo druženje uz ručak koji smo osigurali za sve natjecatelje i njihovu pratnju, dodali su organizatori.

Upravni odbor SRD Preluk zahvaljuje se svim članovima kluba koji su sudjelovali u organizaciji takmičenja, kao i svim volonterima koji su pružili pomoć pri samom natjecanju.

Hvala sucu, gospodinu Strmečkom. Hvala i roditeljima i trenerima na razumijevanju za sve eventualne probleme s kojima smo se susreli te na kraju najveća zahvala djeci. Vidimo se svi zajedno sljedeće godine na 17. Mićen Kupu Preluka, zaključili su organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...