[U OKU KAMERE] Stariji seniori NK Mune osvojili drugi Memorijalni turnir Aleksandar Sandi Šneler

Autor: Nikola Cvjetović 31.12.2022

Nadamo se da ćemo u narednim godinama turnir rasti i da sjećanje na pokojnog predsjednika nikada neće izblijediti, istaknuli su organizatori iz NK Muna.

Matulji - Drugu godinu okupili smo se kako bi odali priznanje za sve godine rada i zalaganja našega pokojnog predsjednika Aleksandra Sandija Šnelera. Skromnom gestom nastojimo održati sjećanje na njegovu ostavštinu u Nogometnom Klubu Mune, poručili su organizatori iz NK Mune po završetku Memorijalnog turnira Aleksandar Sandi Šneler.

Turnir je okupio četiri ekipe NK Muna, a za povijest ostaje da je starija seniorska ekipa osvojila prvo mjesto, mlađi seniori bili su drugi, veterani treći, a bivši igrači NK Muna četvrti.

Nakon samog turnira prigodni domjenak održan je u Caffe baru Barcode, kojima zahvaljujemo na gostoljubivosti. Hvala svim sudionicima na odazivu te publici na praćenju ovog događaja. Nadamo se da ćemo u narednim godinama turnir rasti i da sjećanje na pokojnog predsjednika nikada neće izblijediti, istaknuli su organizatori iz NK Muna.

Više sa portala poduckun.net ...