[U OKU KAMERE] Upriličen prijem za Sanjina Zahariju - Uz prigodne darove, Sanjina je dočekao Marco Pašalić

Autor: Nikola Cvjetović 14.03.2024

Marco Pašalić, Sanjinov najdraži igrač, uručio mu je dres kojeg je ujedno i potpisao, te člansku iskaznicu i komplet ulaznica za sjevernu tribinu, uz šal i kabanicu, kako bi Sanjin do kraja sezone mogao bodriti svoju Rijeku.

Rijeka - Vjerojatno nema pratitelja Rijeke koji nije zapazio navijača na brdu iznad sjeverne tribine na utakmici Rijeka - Osijek, koji je po jakom pljusku svih 90 minuta mahao zastavom Rijeke. Njegovo ime je Sanjin Zaharija. Sanjina je danas u kampu Rijeke dočekalo jedno iznenađenje. Marco Pašalić, Sanjinov najdraži igrač, uručio mu je dres kojeg je ujedno i potpisao, te člansku iskaznicu i komplet ulaznica za sjevernu tribinu, uz šal i kabanicu, kako bi Sanjin do kraja sezone mogao bodriti svoju Rijeku.

- Naš vjerni navijač sa sobom je donio i zastavu koja je krasila brdo iznad sjevera Rujevice. Koliko je nama bilo drago ugostiti Sanjina, toliko je bilo jasno koliko je Sanjinu značio ovaj mali znak pažnje, druženje s njegovim najdražim igračem i riječi trenera Sopića na odlasku: "Svaka čast, to se zove ljubav prema klubu'', poručili su iz NK Rijeka.

Više sa portala poduckun.net ...