U Općini Viškovo održan prijem za zlatnu karatisticu Emu Sgardelli

Autor: Sanja Tumara 22.05.2024

Foto: Općina Viškovo

Prijem je održan nakon zahtjevnog Europskog prvenstva i svega desetak dana uoči odlaska na turnir Premier lige u Maroku.

Viškovo - U Općini Viškovo održan je prijem za Emu Sgardelli, članicu Karate kluba Champion, mještanku Viškova i vrhunsku karatisticu koja je na netom završenom Europskom prvenstvu u karateu i parakarateu u Zadru osvojila zlatnu medalju u kategoriji seniorki do 50 kilograma.

„Prekrasan je osjećaj biti europska seniorska prvakinja. U Zadru sam bila fokusirana, samouvjerena, odradila sam dobre pripreme, a imala sam i odličnu podršku navijača“, rekla je Ema na prijemu održanom nakon zahtjevnog prvenstva i svega desetak dana uoči odlaska na turnir Premier lige u Maroku.

Njezina trenerica Ivana Bebek Bašić istaknula je kako je Ema i službeno svjetski broj 1 na rang listi karatistica do 21. godine života, a u kategoriji seniorki je na vrlo visokom četvrtom mjestu.

Općinska načelnica Sanja Udović i zamjenik Denis Mladenić, uz čestitke i uručenje prigodnog poklon bona u trgovini sportske opreme, Emi su poželjeli nastavak izvrsnih rezultata. Najprije u Maroku krajem mjeseca, a potom i na Svjetskom prvenstvu za mlađe seniore koje se održava u listopadu ove godine.

Na prijemu je bio i tajnik Zajednice sportskih udruga Općine Viškovo Dino Klaić.

Više sa portala poduckun.net ...