U prodaji polusezonske pretplate: osigurajte svoje mjesto na tribinama

Autor: Marina Pauletić 21.12.2023

Foto: arhiva

Bijeli su odličnim igrama u prvom dijelu sezone najavili borbu za sam vrh ljestvice, a važan dio naše priče je i vaša podrška s tribina.

Rijeka - Pred nama su božićno-novogodišnji blagdani, a HNK Rijeka vam nudi priliku da posebnim darom iznenadite svoje najdraže.

U prodaji su polusezonske pretplate za utakmice HNK Rijeka. Bijeli su odličnim igrama u prvom dijelu sezone najavili borbu za sam vrh ljestvice, a važan dio naše priče je i vaša podrška s tribina.

„Klub trenutno broji 5244 pretplatnika i nudimo vam priliku da osigurate svoje mjesto na tribinama u drugom dijelu sezone. Polusezonske pretplate u nadolazećim tjednima možete kupiti isključivo putem weba na ulaznice.hr. Dostava kompleta ulaznica bit će izvršena na kućnu adresu“, poručuju iz HNK Rijeka.

„Ako komplet ulaznica kupujete kao božićni ili novogodišnji dar za nekog, molimo da se javite povratno za preuzimanje kompleta ulaznica ili članske iskaznice. Molimo javite se na telefon 051/563-640 kako bi se dogovorili o vremenu preuzimanja. Isto je moguće od 9 od 16 sati. Ujedno, član HNK Rijeka možete postati na https://moja.nk-rijeka.hr i tako ostvariti dodatne popuste. Učlanjivanje djece moguće je putem maila, potrebno je poslati ispunjenu pristupnicu sa službene stranice na clanstvo@nk-rijeka.hr“, pojašnjavaju iz Kluba.

Blagajne u kampu HNK Rijeka ne rade do daljnjeg, a za sve informacije pratite službene stranice i društvene mreže HNK Rijeka.

Cijene polusezonskih pretplata pronađite u tablici na poveznici ovdje.

Više sa portala poduckun.net ...