U utorak na Kantridi finale županijskog Kupa

Autor: Nikola Cvjetović 22.05.2023

Od 18 sati snage će odmjeriti nogometaši Opatije i Grobničana.

Opatija - Reklo bi se da su stari znanci, često su se sretali u finalima županijskog kupa pa će tu tradiciju nastaviti i u utorak (23. svibnja). Od 18 sati na stadionu Kantrida u finalu Kupa NS PGŽ-e snage će odmjeriti Opatija i Grobničan, drugoligaši s osrednjim učinkom u prvenstvu. Nogometaši Opatije trenutno se nalaze u silaznoj putanji. Nakon što su ambiciozno započeli proljeće i vjerovali da mogu izboriti kvalifikacije za viši rang, njihova se nada srušila kao kula od karata te su u posljednjim kolima uglavnom nizali loše rezultate što ih je dovelo na sedmo mjesto ligaške ljestvice.

Grobničan se pak u posljednjim utakmicama iskupio za lošu sezonu i izbavio s dna ljestvice. U posljednja tri kola upisao je tri pobjede protiv Jadran Poreča, Trnja i Mladost Ždralovi te se sada nalazi na 12. mjestu ligaške ljestvice. Obje momčadi, s obzirom na situaciju u prvenstvu, itekako žele popraviti dojam te u svoje vitrine smjestiti još jedan pehar. Garancija je to dobre utakmice u utorak popodne na Kantridi.

• Nakon dužeg perioda ponovno smo u finalu Kupa. Često smo ga osvajali pa se nadamo da će ponovno završiti u našim rukama. Sastajemo se sa starim i dobro poznatim rivalima. Vjerujem da utakmica neće biti lagana, ali nadam se da će se naša želja ostvariti, rekao je Zdravko Šimić, sportski direktor NK Opatija.

Više sa portala poduckun.net ...