Četiri posade najbolje plasirane za PH: Uspjeh AK Opatija Motorsporta koji će ostati u trajnom sjećanju

Autor: Nikola Cvjetović 09.09.2024

Dominacija opatijskih posada na 13. izdanju Motul rally Kumrovec. Na natjecanju nastupilo 7 opatijskih posada, a četiri završile kao prve četiri najbolje plasirane u Prvenstvu Hrvatske.

Opatija - Članovi AK Opatija Motorport ostvarili su odlične rezultate na 13. Motul rally Kumrovec. Na navedenom natjecanju nastupilo je sedam opatijskih posada, a čak četiri posade završile su kao prve četiri najbolje plasirane u Prvenstvu Hrvatske. Posada Prodan - Stiperski osvojila je zlato, na drugo mjesto plasirala se posada Pokos - Ošlaj, a brončana medalja pripala je posadi Bernini - Zanini. Četvrto mjesto zauzeli su Mavrčić - Šac.

- Ovo je jedan od onih događaja koji će ostati u trajnom sjećanju našeg kluba. Pobijedili smo i u četiri klase od ukupno njih pet koje se boduju za Prvenstvo Hrvatske. Prodan - Stiperski slavili su u klasi Gen, Pokos - Ošlaj u Klasi 1, Mavričić - Šac u Klasi 2 i Katić - Rubinić. U konkurenciji juniora imamo sva tri prva mjesta - Jan Pokos je zlatni, Matteo Bernini srebrni i Paolo Mavričić brončani. Ovakvi pojedinačni uspjesi doveli su nas i do zlata u konkurenciji klubova. Ostvarili smo ogromnu prednost ispred konkurencije te odlazimo u Poreč po novu titulu klupskih prvaka Hrvatske. Uz sve navedene moramo spomenut i ostala dva naša člana, Erisa Marottija i Mattea Mladenića koji su također završili rally, Eris kao treći u klasi 2. Čestitke svima i idemo u Poreč po titulu, poručili su iz AK Opatija Motorsport.

Više sa portala poduckun.net ...