Uspjeh opatijskih odbojkaša i odbojkašica na pijesku

Autor: Sanja Tumara 17.08.2022

...ilustracija....

Odbojkaši Kluba odbojke na pijesku Opatija osvojili su ovog vikenda srebrnu medalju na Klupskom seniorskom prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku, a odbojkašice su zauzele 4. mjesto na tablici!

OPATIJA – Odbojkaši Kluba odbojke na pijesku Opatija osvojili su ovog vikenda srebrnu medalju na Klupskom seniorskom prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku. Prvenstvo je odigrano s tri okupljanja, u Zagrebu, Splitu i Puli, a Opatijcima je nakon 3 godine izmaknula zlatna medalja. No, s obzirom na to da su zbog brojnih ozljeda u oslabljenom sastavu, ovo je i dalje velik rezultat za njih. Prvo mjesto osigurao je KOP Siget, a broncom su se okitili dečki iz Kluba odbojke na pijesku Žnjan.
Opatijske djevojke dokazale su da su svake godine sve bolje i bolje. Nakon što su prije 2 godine bile šeste u ukupnom poretku, prošle godine popele su se na 5. mjesto, a ove godine zauzele su 4. mjesto na tablici! Dakle, iduće godine očekuje se i ženska medalja. I kod žena su zlato uzele odbojkašice Kluba odbojke na pijesku Siget, drugi je KOP Žnjan, a treći HAOK Žal Banjole.

Više sa portala poduckun.net ...