Ususret 100. rođendanu NK "Draga": Poziv ljubiteljima nogometa da se uključe u rad i djelovanje kluba

Autor: Nikola Cvjetović 05.10.2023

Učlanjenjem u klub po cijeni od 30 eura dobiti će člansku iskaznicu i ostvariti niz pogodnosti u razdoblju do konca slavljeničke 2024. godine.

Mošćenička Draga – Uprava i članovi Nogometnog kluba "Draga" uoči obilježavanja 100. godišnjice kluba, koju će proslaviti u prvoj polovici 2024. godine, uputili su javni poziv svim ljubiteljima draškog nogometa da se uključe u rad udruge i postanu članovi kluba. Učlanjenjem u klub po cijeni od 30 eura dobiti će člansku iskaznicu i ostvariti niz pogodnosti u razdoblju do konca slavljeničke 2024. godine. Prije svega, članovi će imati osiguran besplatan ulaz na sve prvenstvene i kup utakmice, kao i na prijateljske, revijalne i utakmice kojima će se obilježiti 100. rođendan. Navedena akcija kreće već od 10. listopada ove godine i Kup utakmice s "Orijentom" na draškoj Slatini koja je zakazana u 16 sati. Članovi kluba ostvarit će i pogodnosti pri kupnji specijalne serije klupskih dresova dizajniranih u čast stogodišnjice postojanja kluba.

- Bliži nam se veliki jubilej kojeg želimo dočekati u punom sjaju. U narednoj kalendarskoj godini u planu je realizirati više utakmica i turnira u čast te obljetnice. Trenutno smo u pregovorima i dogovorima oko organizacije tih sportskih priredbi pa za sada nećemo precizirati kakve nas to nogometne "poslastice" očekuju u Mošćeničkoj Dragi. Konstantno ulažemo u nogometnu infrastrukturu kako bi osigurali što bolje uvjete za rad našim članovima. Nedavno smo postavili semafor, uredili ograde oko igrališta, svlačionice... Sada želimo povećati članstvo i okupiti što veći broj ljudi da sudjeluju u našim događanjima i postanu dio naše ekipe. U planu je da sva prikupljena sredstva od članarina uložimo u uređenje klupske infrastrukture, ali i izdvojimo za rad našeg omladinskog pogona. Veseli nas da smo s početkom ove sezone ponovno, nakon nekoliko godina, oformili ekipu morčića koja se pod vodstvom domaćeg trenera i igrača Tonija Rudana natječe u županijskoj ligi. Naša je velika želja privući čim veći broj djece u draški nogomet jer smo svjesni da je jedino to pravi temelj da ova udruga proslavi i svoju 200. godišnjicu – poručili su iz Uprave kluba koji danas broji oko 75 članova/igrača, od kojih je 50-tak djece u omladinskom pogonu i 25 seniora.

Uprava kluba zahvalila se sponzorima koji su svojim donacijama pomogli u obnovi klupske infrastrukture i Općini Mošćenička Draga koja ih podržava. Za sve one koji žele postati novi članovi NK "Draga" upisnicu je moguće zatražiti putem maila: nkdraga2007@yahoo.com ili na broj mobitela 0951980818 (G. Topić) ili 0915813513 (A. Bradičić).

Više sa portala poduckun.net ...