[VIDEO] Ante Majstorović novi igrač HNK Rijeka

Autor: Marina Pauletić 08.07.2024

- Anti želimo dobrodošlicu i puno uspjeha u nastupima za HNK Rijeka, poručili su iz kluba.

Rijeka - Ante Majstorović novi je igrač HNK Rijeka. Iskusni 30-godišnji branič, koji u karijeri ima više od 200 utakmica u HNL-u, potpisao je s Bijelima ugovor na dvije godine.

Majstorović je Prvoj HNL debitirao u dresu Splita 2014. godine i brzo se ustalio u momčad u čijem je dresu odigrao neke zapažene utakmice. Na početku sezone 2016./2017. kupio ga je Dinamo odakle je posuđen Lokomotivi za koju je upisao točno sto nastupa prije transfera u Osijek. Za Osijek je upisao 55 nastupa prije nego je u siječnju 2021. godine prodan u kineski Shanghai Port. U Kini je doživio tešku ozljedu koljena zbog koje nije upisao niti jedan nastup već se u ožujku 2023. godine vratio u Istru 1961 za koju je odigrao 35 utakmica.

– Već nekoliko puta sam bio na pragu Rijeke, evo sad je ponovo stigao poziv i nisam dvoumio, rekao je Ante Majstorović nakon dolaska na Rujevicu.

– Imam preko 200 utakmica u HNL-u, suvišno je govoriti nešto o Rijeci, bila je lani prva do pred zadnjih par kola što sve govori o ekipi. Kad je stigao poziv nisam se previše dvoumio, rekao je Ante Majstorović.

- Anti želimo dobrodošlicu i puno uspjeha u nastupima za HNK Rijeka, poručili su iz kluba.

Cijelu izjavu pogledajte u videu.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...