[VIDEO] Emmanuel Banda potpisao za Rijeku

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 03.01.2023

Emmanuela dobro poznaju i navijači Rijeke, veznjak iz Zambije igrao je za Djurgardens protiv riječkog sastava u utakmicama Konferencijske lige ove sezone.

Rijeka - Emmanuel Banda novi je igrač HNK Rijeka. Banda je potpisao ugovor na 2,5 godine s mogućnošću produljenja na još godinu dana.

– Moji prvi dojmovi su dobri, sviđa mi klupska infrastruktura, kako je klub uređen i mislim da je sjajno što sam ovdje i sretan sam. Vidio sam projekt kojeg Rijeka ima, razgovarao sam sa sportskim direktorom i gledajući proteklih osam godina Rijeka je stalno nastupala u europskim natjecanjima. To znači da se radi o ekipi koja zna pobjeđivati i koja se bori za trofeje. To je nešto što ja želim, želim osvajati trofeje i zato sam odlučio doći, rekao je Bande po dolasku u Rijeku.

Emmanuela dobro poznaju i navijači Rijeke, veznjak iz Zambije igrao je za Djurgardens protiv riječkog sastava u utakmicama Konferencijske lige ove sezone. Banda dolazi iz Zambije, a u Europi je igrao za Esmoriz (Portugal), Oostende (Belgija), Beziers (Francuska) i Djurgardens (Švedska).

– Bile su to dvije teške utakmice. Prva utakmica u Rijeci je bila najteža, iako smo uspjeli pobijediti. Nisa znao puno o Rijeci dok nismo igrali, ali imao sam priliku vidjeti da se radi o dobroj ekipi, ustvrdio je Banda.

U videu pogledajte izjavu

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...