[VIDEO] Kvarnerska rivijera igra se i u Mošćeničkoj Dragi: u ponedjeljak počinje 70. izdanje turnira

Autor: Nikola Cvjetović 26.05.2024

Ove godine 70. izdanje Kvarnerske rivijere održava se za igrače rođene 2007. godine i mlađe.

Rijeka - U ponedjeljak na terenima u Omišlju, Viškovu, Mošćeničkoj Dragi, Labinu i Kostreni počet će jubilarno, 70. izdanje, “Kvarnerske rivijere” na kojoj će ove godine ponovo nastupiti 16 ekipa.

Kvarnerska rivijera treći je najstariji omladinski turnir u Europi. Kroz dosadašnjih 69. izdanja na Kvarnerskoj rivijeri sudjelovali su klubovi i reprezentacije iz 42 različite zemlje i sa šest kontinenata (Europa, Afrika, Azija, Južna Amerika, Sjeverna Amerika, Oceanija). Među sudionicima su i neka od najpoznatijih imena svjetskog nogometa poput Milana, Juventusa, Intera, Bayerna, Borussije D., Schalkea, Olympique Marseillea, Ajaxa, Leeds Uniteda, Atletico Mineira…

Raspored utakmica u Mošćeničkoj Dragi i Viškovu

– Može svima nama biti na ponos da možemo biti dio 70. izdanja Kvarnerske rivijere. Turnir ima dugu tradiciju i ove godine će sudjelovati 16 klubova. Poticajno je imati tako jak turnir za dobar razvoj igrača. Moramo se zahvaliti svim ljudima i sponzorima koji su pomogli, prije svega domaćinima i lokalnim samoupravama Lovrana, Mošćeničke Drage, Viškova, Kostrene i Omišlja, rekao je Mladen Ivančić, voditelj Škola nogometa HNK Rijeka.


Ove godine 70. izdanje Kvarnerske rivijere održava se za igrače rođene 2007. godine i mlađe.


– Ništa nismo promijenili u trenažnom procesu, održavamo visoku razinu treninga. Dečki se vesele turniru, teško je bilo što prognozirati i davati najave što se tiče plasmana jer svih 16 ekipa pravo se nadati što boljem rezultatu, rekao je Ivan Lajtman, trener kadeta Rijeke.


Brošuru povodom 70. izdanja Kvarnerske rivijere možete preuzeti na poveznici – 70. Kvarnerska rivijera – knjižica turnira


Konferenciju za medije pogledajte u nastavku.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...