[VIDEO] Najavljen humanitarni malonogometni turnir za pomoć Dragecu i Snježani

Autor: Andrea Načinović 22.05.2022

Pridružite se Humanitarnom malonogometnom turniru u subotu, 28. svibnja u Sportskom centru “Damar” Rukavac.

Rukavac – Brat i sestra, Dragec i Snježana, dvije iskrene, tople i drage osobe zaslužuju našu pomoć. Pridružite se Humanitarnom malonogometnom turniru u subotu, 28. svibnja u Sportskom centru “Damar” Rukavac gdje ćete na terenu imati priliku zaigrati mali nogomet uz kotizaciju od 60 kn koja ide u dobrotvorne svrhe, poručili su organizatori koji su omogućili da je u cijenu kotizacije uključena večera te pehari za najbolje.

- Prijaviti se možete do 27. svibnja na mob: 098/ 815 147. Izvlačenje skupina održat će se prije samog turnira, u subotu, 28. svibnja u 13,30 sati. Početak turnira predviđen je u 14 sati. Igrat će se po sistemu “Round Robin” skupine te poslije “nokaut” sistem do pobjednika. Igra se 4x4 na terenu te sa zamjenama po izboru. Maksimalni broj ekipa koje mogu sudjelovati na humanitarnom turniru je osam stoga se brzo prijavite kako bi učinili veliko djelo za velike ljude, dodali su organizatori.

Podsjetimo, Dragec i njegova sestra nedavno su gostovali kod naše Ivane Grabar u Pink parlaonici koju možete pogledati u nastavku...

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...