[VIDEO] Nediljko Labrović potpisao za Augsburg

Autor: Sanja Tumara 11.06.2024

Foto: arhiva

Odličnim nastupima u dresu Rijeke Labrović je zaslužio poziv u reprezentaciju Hrvatske s kojom će nastupiti na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, zemlji koja će iduće sezone biti njegov dom.

Rijeka - Nediljko Labrović više nije igrač HNK Rijeke. Labrović će karijeru nastaviti u redovima njemačkog prvoligašem Augsburga koji je lani zauzeo 11. mjesto u Bundesligi.

Labrović je u Rijeku stigao u lipnju 2021. godine. Stigao je tiho, ali vrlo brzo se prometnuo u igrača kojeg navijači obožavaju. Igrač koji sluša heavy metal, uživa u pub kvizovima i koji je cijeli vrijeme širio pozitivnu energiju i u onim najtežim trenucima.

Pozitivna energija bila je njegov zaštitni znak, uvijek nasmijan, ali i profesionalan. Nediljko je na golu Rijeke skupio 109 nastupa, a pritom je upisao i jednu asistenciju za sada već legendarni slalom Nike Galešića i pogodak za pobjedu na gostovanju u Koprivnici. Nediljko je zasluženo našao svoje mjesto u onom krugu igrača kojeg su voljeli svi, od navijača, ljudi u klubu, trenera…

I svoju posljednju sezonu u Rijeci odradio je na najvišoj razini. Nediljko Labrović je s 3150 minuta igrač s najviše minuta provedenih na travnjaku u cijelom HNL-u. Labrović ujedno ima i najviše čistih mreža (18), u 35 prvenstvenih nastupa upisao je 66 obrana od čega 38 na udarce unutar kaznenog prostora što ga je dovelo i do niza od 666 minuta bez primljenog pogotka.

Odličnim nastupima u dresu Rijeke zaslužio je poziv u reprezentaciju Hrvatske s kojom će nastupiti na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, zemlji koja će iduće sezone biti njegov dom.

Nediljko, hvala na svemu i sretno.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...