[VIDEO] Niko Galešić: Ovo nam je bio pravi test za Europu

Autor: Marina Pauletić 17.07.2024

Dokapetan Bijelih osvrnuo se i na pripreme.

Rijeka - U izostanku Ivana Smolčića kapetansku traku protiv RB Salzburga ponio je Niko Galešić koji je utakmicu odradio – kapetanski. Iako su Bijeli minimalno poraženi (0:1), Galešić je u paru s Radeljićem odlično kontrolirao prostor ispred Zlomislića i radio veliki posao u izbjegavanju suparničkog pritiska.

Rijeka se protiv RB Salzburga suočila s nekim elementima u igri koje ne prikazuju suparnici u HNL-u i dojam je odradila vrlo dobar posao. Još da je bilo malo preciznosti i odlučnosti u završnici…

– Znamo da je RB Salzburg po kvaliteti jači od nas, ali ovo je bio pravi test, pogotovo za Europu. Sada znamo da se možemo nositi sa svima. Imali smo tri, četiri dobre prilike, naravno da smo željeli pobijediti iako je rezultat u pripremnim utakmicama nebitan. Uoči Europe za nas je najvažnija spoznaja da možemo, rekao je Galešić.

Dokapetan Bijelih osvrnuo se i na pripreme.

– Pripreme su odlično prošle, šteta ovih nekoliko ozljeda na kraju. Ali pripreme su prošle odlično, fizički smo se podigli i sada imamo tjedan dana za taktičku pripremu uoči europskih ispita. Spremni smo za sezonu, ponovo imamo visoke ciljeve, a napravit ćemo sve da uđemo u grupnu fazu i da se kroz prvenstvo ponovo plasiramo u Europu, zaključio je Galešić.

Izjavu Nike Galešića pogledajte u nastavku.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...