[VIDEO] Održan 3. Memorijalni turnir u malom nogometu Aleksandar Sandi Šneler

Autor: Marin Aničić 28.12.2023

Titulu pobjednika odnijela je ekipa „Moja Ulica“ sastavljena većinom od sadašnjih igrača NK Muna.

Matulji – U matuljskoj sportskoj dvorani održan je Memorijalni turnir Aleksandar Sandi Šneler u malom nogometu. Njegovi prijatelji i suigrači iz NK Muna organiziraju ovaj turnir već treću godinu.

Titulu pobjednika odnijela je ekipa „Moja Ulica“ sastavljena većinom od sadašnjih igrača NK Muna koja je u finalu bila bolja od ekipe NK Klane pobjedivši 3:1. U borbi za treće mjesto pobjedu je nakon šesteraca odnijela ekipa „Fumini puleni“ za koju su na ovom turniru nastupili bivši igrači NK Muna uz pomoć sadašnjih prvotimaca „Ljubičastih“. Rezultat je bio 2:1. S drvenom medaljom ove godine morat će se zadovoljiti veterani Muna. U polufinalu ih je pobijedila NK Klana 3:0, dok je u istom dijelu „Moja Ulica“ pobijedila „Fumine pulene“ 4:1-

Sandi Šneler je bio predsjednik kluba NK mune, sportski pokretač koji je svojim djelovanjem uvelike doprinijelo i zadužio svoju zajednicu te prema riječima predsjednika kluba Ivana Grbca, ovaj memorijal će se igrati dok god bude ova ekipa u klubu, a nada se i nakon njih. U turniru su sudjelovali Veterani NK Mune, „Moja Ulica“ iz Pule, „Fumini puleni“ i Prijatelji iz Klane.

VIDEO

Polufinale
NK Klana 3:0 Veterani NK Mune
„Moja Ulica“ 4:1 „Fumini puleni“

Utakmica za 3.mjesto
„Fumini puleni“ 2:1 Veterani NK Mune

Finale
„Moja Ulica“ 3:1 NK Klana

Više sa portala poduckun.net ...