[VIDEO] Otočac i Lovran gosti u emisiji Plavo-zelena liga

Autor: Nikola Cvjetović 13.04.2022

Marin Starčić i Franjo Gregov

U našem studiju u Matuljima gostovala su dvojica predsjednika, Franjo Gregov i Marko Žubrinić te igrač Lovrana Marin Starčić

Matulji - U 41. emisiju Plavo-zelena liga u studiju u Matuljima stigli su gosti iz susjedstva i gosti koji su morali potegnuti sat i pol da bi stigli u naš studio. Igrač Lovrana Marin Starčić i predsjednik Lovrana Franjo Gregov osvrnuli su se na stabilnu sezonu županijskog ligaša iz Lovrana koji se nalazi u zlatnoj sredini ljestvice. Posebno su Lovranci istaknuli dobru atmosferu u klubu i mladi pogon koji je budućnost kluba te najavili gradnju pomoćnog igrališta manjih dimenzija. Naravno, spomenulo se i prijatelje i suparnike iz Drage koji drže lidersku poziciju te prisjetilo nedavnog susjedskog derbija.

Marko Žubrinić, predsjednik Otočca

Predsjednik Otočca Marko Žubrinić nije mogao doći u boljem trenutku u našu emisiju. Treće mjesto u 4. ligi NS Rijeka, pobjeda nad liderom Kraljevicom 2:0, deset golova u dvije domaće utakmice ovog proljeća. Naravno, i razmišljanje o višem rangu. Čelnik Otočca osvrnuo se na susjedne klubove u 3. HNL Zapad i rasplet trećeligaškog i četvrtoligaškog prvenstva.

U emisiji možete vidjeti susret Opatije i Osijeka II, pobjedu Grobničana nad Cresom, Krka nad Nehajem te kako je nevrijeme odgađalo i prekidalo subotnje utakmice.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...