[VIDEO RAZGOVOR] ČA BI REĆ - Klaudio Jelenić: Bio sam dijete kojeg škola uopće nije interesirala

Autor: Marin Aničić 16.12.2021

Rajka Jurdana Šepić, Klaudio Jelenić i Robert Kalčić

Legendarni profesor matuljske osnovne škole Klaudio Jelenić bio je gost Rajki Jurdani Šepić u Ča bi reć

Matulji - Legendarni i dugogodišnji profesor u matuljskoj osnovnoj školi, sportski djelatnik te jedan od osnivača IDS-a, dobitnik Nagrade za životno djelo Općine Matulji, Klaudio Jelenić bio je gost kod naše Rajke Jurdana Šepić u emisiji Ča bi reć.

Profesor Klaudio Jelenić nekome je kroz svoju dugogodišnju karijeru u školstvu predavao zemljopis, nekome hrvatski jezik, nekome je bio razrednik, nekoga je motivirao da zavoli sport, planinarenje, košarku… Uglavnom, mnogi ga pamte upravo po ogromnoj energiji i davanju mladima kroz cijeli svoj život. A kakav je profesor Jelenić bio kao dijete, pitala ga je Rajka Jurdana Šepić.

-Klaudio Jelenić je bi jedan otrok ki se je igral i niš ni učil! Škola ga uopće nije interesirala, rekao je profesor Jelenić kojeg mnogi pamte upravo iz školskih dana.

Kako je tekao njegov put od djetinjstva kojeg je proveo na Zametu, pa dalje kroz školovanje i dolazak na Matulje, gdje je kroz svoj rad s djecom ostavio neizbrisivi trag, pogledajte u nastavku emisije Ča bi reć u kojoj je gostovao.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...