[VIDEO RAZGOVOR] Mladen Kranjčec ususret 14. OFN: U ring će ući hrabri domaći momci željni dokazivanja

Autor: Nikola Cvjetović 21.12.2022

''Novu generaciju boraca predvodi Ivan Polić, Sanel Halačević, Ian Priskić, Leon Devčić, itd. To su hrabri momci željni dokazivanja, odavde su te osjete bilo domaćega čovjeka, a tako se i ponašaju“, kazao je dalje Kranjčec.

Opatija – Ovoga petka, 23. prosinca u 19 sati mala će opatijska sportska dvorana „Marino Cvetković“ ugostiti 14. po redu Opatija Fight Night. Ulaznica stoji 50 kuna, a moći će se kupiti na dan događanja.

„Bili smo prvi koji su prije 14 godina započeli s ovakvom vrstom manifestacije koja je sada već postala tradicionalna. Ove godine nećemo raditi miješane borilačke vještine kao što smo radili dosad, već samo kickboxing gdje će naši domaći borci uz pomoć tradicionalnih riječkih klubova, s kojima već godinama surađujemo, sudjelovati“, kazao je Mladen Kranjčec, predsjednik i glavni trener Opatija Fight Cluba.

Tako iz kluba „Sveti Matej“ dolazi Roko Benić, juniorski reprezentativac, a iz riječkog „Mega Centra“ dolazi Matija Brcković. „Oboje će pomoći u prezentaciji i rađenju baze protiv protivnika koji dolaze iz drugih dijelova Hrvatske, Italije te Bosne i Hercegovine“, objasnio je Kranjčec.

„Protivnici su na papiru favoriti, a naši će borci pred publikom pokazati kako ipak zaslužuju trenutak pažnje te kako će u budućnosti biti vrlo veliki radnici“, nastavio je Kranjčec.
Kada razgovaramo o priredbama, Opatija Fight Club ostao je jedina organizacija u Hrvatskoj koja organizira priredbe takvoga tipa. Tijekom godina veće su države zauzele „svoje mjesto na karti“, a trenutni je broj jedan Kina.

Opatija Fight Club iznjedrio je brojne izvrsne borce, a nema straha niti za budućnost.

„Novu generaciju boraca predvodi Ivan Polić, Sanel Halačević, Ian Priskić, Leon Devčić, itd. To su hrabri momci željni dokazivanja, odavde su te osjete bilo domaćega čovjeka, a tako se i ponašaju“, kazao je dalje Kranjčec.

Za kraj je pozvao svih da dođu u petak i podrže mlade borce, a u slučaju da su spriječeni tu je uvijek live stream na našem You Tube kanalu Novinet.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...