[VIDEO] Rijeka sutra gostuje u Kranjčevićevoj

Autor: Portal Torpedo 06.08.2022

Foto: HNK Rijeka

Ovaj tjedan ušli smo u normalan ritam rada, očekujem protiv Lokomotive dobru prezentaciju, rekao je Dragan Tadić u najavi utakmice protiv Lokomotive.

RIJEKA – Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Lokomotive, na stadion u Kranjčevićevoj, u 21 sat, u utakmici četvrtog kola SuperSport HNL-a.
U prva tri kola Lokomotiva je upisala pobjedu protiv Osijeka i dva poraza, s Dinamom i Šibenikom, pokazavši u ogledima protiv Dinama i Osijeka kvalitetu i odličan nogomet.
– Očekujemo zahtjevnu utakmicu. Vidimo kako ide prvenstvo da su sve utakmice teške, da favorit možeš biti jedino na papiru. Ovaj tjedan ušli smo u normalan ritam rada, očekujem protiv Lokomotive dobru prezentaciju, rekao je Dragan Tadić u najavi utakmice protiv Lokomotive.
Rijeka i Lokomotiva lani su u četiri utakmice podijelile plijen, po dvije pobjede upisala je svaka momčad, jednu na domaćem terenu i jednu na gostovanju.
– Neće biti lagana utakmica, Lokomotiva je mlada i organizirana ekipa koja se voli nadigravati. Neće biti lagana utakmica, ali dobro ćemo se spremiti, rekao je Prince Ampem.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...