[VIDEO] Toniju Fruku bijela desetka!

Autor: Sanja Tumara 12.07.2024

Foto: arhiva

Nakon što je prošle sezone nosio broj 21, Toni je svojim igrama i zalaganjem zaslužio preuzeti ovaj prestižni broj, koji u svijetu nogometa nosi posebnu težinu i simboliku.

Rijeka - Toni Fruk nova je desetka HNK Rijeke. Igrač vica, plemenitog poteza i sjajnog pregleda igre zadužio je broj na dresu kakav i pripada nekome njegovih igračkih kvaliteta. Nakon što je prošle sezone nosio broj 21, Toni je svojim igrama i zalaganjem zaslužio preuzeti ovaj prestižni broj, koji u svijetu nogometa nosi posebnu težinu i simboliku.

Prošla sezona bila je iznimno uspješna za Fruka. U 43 odigrane utakmice postigao je četiri pogotka i upisao 17 asistencija, čime je značajno doprinio uspjesima našeg kluba na terenu. Njegova kreativnost, vizija igre i nevjerojatna etika učinili su ga jednim od ključnih igrača naše momčadi.

Broj 10 u svijetu nogometa često se povezuje s najboljim i najkreativnijim igračima momčadi, a simbolizira talent, inovativnost i sposobnost stvaranja prilika, te nosi poseban status i odgovornost.

Toni Fruk, kao novi vlasnik bijele desetke, donosi sa sobom sve te kvalitete i više. Sigurni smo da će u ovoj sezoni nastaviti oduševljavati naše navijače i svojim igrama voditi našu momčad u nove pobjede.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...