[VIDEO] Trener HNK Rijeka Željko Sopić: Dat ćemo sve od sebe da se vratimo s tri boda

Autor: Nikola Cvjetović 18.05.2024

Neovisno o problemima s igračkim kadrom cilj Bijelih bit će puni plijen.

Rijeka - Trener Željko Sopić ima popriličnih briga uoči gostovanja nogometaša Rijeke kod Osijeka na Opus Areni (nedjelja, 19.30 sati) u 35. kolu SuperSport HNL-a. Lindon Selahi, Niko Galešić i Danilo Veiga neće biti u konkurenciji za gostovanje u Osijeku, dok je Marko Pjaca upitan. Neovisno o problemima s igračkim kadrom cilj Bijelih bit će puni plijen.

– Očekuje nas zahtjevna utakmica u Osijeku koji ima ambicije izboriti Europu, dok mi želimo ostvariti pozitivan rezultat i tako ćemo se pripremiti za ovu utakmicu. Zbrojit ćemo se i oduzeti u odnosu na prošlu i nadolazeću utakmicu protiv Dinama i pokušati ostvariti pozitivan rezultat. Dat ćemo sve od sebe da donesemo tri boda, rekao je Željko Sopić.

Trener Rijeke bit će primoran napraviti određen promjene u kadru.

– Imali smo trening u četvrtak ujutro tijekom kojeg su igrači koji su nastupili u Maksimiru radili regeneraciju na biciklima, dok su ostali bili vani. Vidjet ćemo u kojem su stanju igrači, pa u dogovoru s fizioterapeutima i liječnikom vidjeti tko će krenuti put Osijeka.

Željko Sopić, na novinarsko pitanje, ponudio je i svoje viđenje momčadi Osijeka.

– Osijek je bio u lošoj fazi, u zadnje vrijeme su se dosta podigli, ali samo rezultat govori jesi li u dobrom ili lošem trenutku i samo to se ocjenjuje. S Lokomotivom se bore za Europu i mislim da u ovom trenutku izgledaju puno bolje nego što je to bio slučaj prije dva mjeseca, a tablica nikada ne laže, poručio je Sopić.

Utakmica na Opus Areni imat će specifičan značaj za Alena Grgića koji je nogometno odrastao u Osijeku.

– Idemo odraditi utakmicu najbolje što možemo. Svaki gleda sebe, da napravi što boli rezultat, pa će takav biti i naš pristup. Idemo spremni za Osijek. Dugo sam bio u Osijeku i očekujem jako dobru utakmicu, odličnu atmosferu. Obje momčadi vode treneri s velikom karizmom i velikom energijom, a kada se to prenese na teren mi igrači budemo žešći, zaključio je Alen Grgić.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na poveznici u nastavku.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...