[VIDEO] Trener HNK Rijeka Željko Sopić uoči susreta sa Slaven Belupom: Nametnuti se od prve minute i pobijediti

Autor: Nikola Cvjetović 24.05.2024

Utakmica na oproštaju od sezone.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u nedjelju od 15 sati dočekuju NK Slaven Belupo u posljednjoj utakmici ovosezonskog izdanja SuperSport HNL-a. Utakmicu na oproštaju od sezone najavili su trener Željko Sopić i napadač Franjo Ivanović.

– Očekuje nas utakmica protiv Slaven Belupa. Zahvalio bih se svim navijačima koji su nas bodrili cijelu sezonu kada je bilo dobro i kada nije bilo najbolje. Svaka im čast za cijelu sezonu, pozivam ih da nas podrže i u nedjelju protiv Slaven Belupa. Što se tiče kadra imamo tri kartonirana igrača Smolčića, Bandu i Dilavera, Danilo Veiga neće morati na operaciju ali će izbivati šest tjedana, a u dogovoru s izbornikom Dalićem, koji je tražio da poštedimo reprezentativce, Labrović, Pjaca i Pašalić su dobili slobodno i neće konkurirati za ovu utakmicu. Očekujem klasičnu ligašku utakmicu u kojoj se moraju nametnuti od prve minute i pokušati pobijediti, istaknuo je Željko Sopić.

Iz kuta svlačionice ogled protiv Slaven Belupa najavio je Franjo Ivanović.

– Kao i uvijek do sada dat ćemo sve od sebe da se navijačima odužimo pobjedom za podršku koju su nam davali cijelu sezonu. Hvala im na tome, meni je kao mladom igraču to puno pomoglo. Idemo pobijediti zadnju utakmicu, rekao je Franjo Ivanović.

Napadač Rijeke dao je i svoj osvrt na cijelu sezonu.

– Kao momčad smo igrali dobro, mislim da je iza nas jako dobro sezona i da ćemo imati tako dobre rezultate. Na kraju naravno da ostaje malo gorčine zbog ove zadnje tri, četiri utakmice… Svi smo to željeli to izvući do kraja, mi igrači, cijeli grad… Šteta, ali ne možemo sami sebi što zamjeriti iako naravno postoji žal što nismo osvojili trofej, rekao je Ivanović.

Cijelu konferenciju za medije možete pogledati na poveznici u nastavku.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...