[VIDEO] Trener juniora Rijeke Vjekoslav Miletić: Uvijek težimo najvišim ciljevima

Autor: Portal Torpedo 17.08.2024

Foto: arhiva

Nešto najljepše što se klubu može dogoditi je kada igrač prođe cijeli taj proces i sa svojim radom dođe u prvu momčad, istaknuo je Miletić.

Rijeka - Juniori Rijeke u nedjelju od 17 sati na pomoćnom igralištu u sklopu trening kampa HNK Rijeke dočekuju Sesvete u prvoj utakmici nove sezone Prve NL. S novim trenerom Vjekoslavom Miletićem i stručnim stožerom kojeg, uz kondicijsku trenericu Ivanu Marković, čine bivši igrači Ivan Močinić i Velimir Radman, cilj je uspješno zakoračiti u novu sezonu i pripremiti neke “nove klince” za prvu momčad.

– Imam izuzetno lijep posao koji podrazumijeva izgradnju tih mladih ljudi i njihovo približavanje seniorskom nogometu. Budući da zadnjih nekoliko sezona nisam bio u juniorskom HNL-u, ne poznajem ostale momčadi, ali uvijek težimo najvišim ciljevima. HNK Rijeka se svih ovih godina ponašala tako da želi biti najbolja u HNL-u, vidjet ćemo kako će biti ove sezone, ali želimo i nadamo se najboljem, rekao je Vjekoslav Miletić, trener juniora Rijeke.

Naglasak je stavljen na razvoj igrača, oni najdarovitiji su već priključeni prvoj momčadi, neki su već i debitirali, a svi se nadamo da će na kraju sezone još neki od juniora doći na vrata seniora.

– Nešto najljepše što se klubu može dogoditi je kada igrač prođe cijeli taj proces i sa svojim radom dođe u prvu momčad, istaknuo je Miletić.

Prvi suparnik juniora Rijeke bit će Sesvete koje su poznate po kvalitetnom radu i dobrom bazom za selekciju igrača.

– Omladinski nogomet je sve sličniji seniorskom u nekom organizacijskom smislu, a Sesvete su, poput svih zagrebačkih momčadi, kvalitetama klub. Prvo je kolo, sigurno će im biti izazov doći u Rijeku i napraviti što bolji rezultat, ali vidjet ćemo kako će to biti u subotu, zaključio je Miletić.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...