[VIDEO] Željko Sopić: Da smo zabili neku od prilika u prvih pola sata...

Autor: Nikola Cvjetović 22.05.2024

Na žalost nismo realizirali dobre situacije, uža obrana je dala previše prostora Petkoviću koji je majstor i to iskoristi, kazao je Sopić.

Rijeka - Željko Sopić nije krio razočaranje ishodom uzvratne utakmice finala SuperSport Hrvatskog kupa u kojoj je Rijeka poražena od Dinama, korektno je čestitao suparniku i žalio za prilikama koje njegova momčad nije realizirala na početku utakmice.

– Prije svega čestitam Dinamu na pobjedi. Jako je teško igrati protiv Dinama dvije jednake utakmice. U prvih 30 minuta smo odigrali na razini prve utakmice, ali... To je nogomet, treba postići pogodak iz onih prilika koje smo imali. Moramo biti iskreni prema jednoj stvari, a to je da se u ovakvim utakmicama zna tko su igrači koji moraju preuzeti odgovornost i napraviti razliku i postići pogodak. Na žalost nismo realizirali dobre situacije, uža obrana je dala previše prostora Petkoviću koji je majstor i to iskoristi. Na kraju su nas Petković i Baturina dokrajčili individualnom kvalitetom, rekao je Željko Sopić.

Kada su Modri poveli s 1:0 bilo je jasno da će preokret biti teška zadaća.

– Nisam bez veze govorio da u Zagrebu moramo postići pogodak. Kraj je sezone, zna se tko mora donijeti prevagu... Nismo zabili, Dinamo je i na tome im treba čestitati. Ne mogu se oteti dojmu da bi utakmica otišla na drugu stranu samo da smo u prvih 30 minuta uspjeli postići pogodak iz dobrih prilika. Nismo uspjeli, sportaši smo, stisnimo ruku Dinamu i čestitamo na Rabuzinovom suncu, zaključio je trener Rijeke.

Više sa portala poduckun.net ...