[VIDEO] Željko Sopić: Odigrali smo jako dobru utakmicu

Autor: Nikola Cvjetović 04.08.2024

Izjavu Željka Sopića pogledajte u nastavku.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u trećoj ovosezonskoj utakmici ostvarili su drugu uzastopnu pobjedu, ponovo sačuvali mrežu čistom i na najbolji način najavili četvrtak i europski sraz protiv Elfsborga.

– Odigrali smo jako dobru utakmicu, popravili smo efikasnost, ali mislim da je Lokomotiva imala svoje prilike i tko zna što bi bilo da su realizirali svoju prvu priliku. Jako sam sretan i ponosan na dečke, ostavili su zadnji atom snage na terenu i mogu se samo zahvaliti ovoj predivnoj publici koja nas je nosila 90 minuta, rekao je Željko Sopić.

Ivanović i Fruk su zabili i asistirali, Hodža postigao pogodak nakon lijepe akcije, na kraju je priču svojim prvijencem zaključio i Butić.

– To su jako dobre stvari za sve nas. Moramo proširiti roster jer igramo svaka tri, četiri dana utakmice. U početku možemo igrati s istim igračima, ali izraubat ćemo ih pa morati rotirati. Sve u svemu sada smo jako zadovoljni i idemo slaviti.

Bijele u četvrtak očekuje europski sraz protiv Elfsborga.

– Budući da nisam taj koji će gledati nešto unaprijed gledao sam ih protiv Djurgardensa. Riječ je o natjecateljskoj momčadi koja je u jako dobroj formi, odigrali su 17 kola, prošle sezone su izgubili prvenstvo u zadnjem kolu iz penala protiv Malmöa. Treba se jako dobro pripremiti za njih, a šanse su 50-50. Ova Rijeka se nikoga ne boji, tko je bolji stisnut ćemo mu ruku, zaključio je Sopić.

Izjavu Željka Sopića pogledajte u nastavku.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...