[VIDEO] Željko Sopić: Ovi navijači su najveći poticaj za dalje

Autor: Tara Tomić 26.05.2024

Izjavu Željka Sopića pogledajte u videu

Rijeka - Željko Sopić, trener Rijeke, imao je itekako razloga za zadovoljstvo nakon što su Bijeli pobijedili Slaven Belupo i uvjerljivom pobjedom oprostili se od sezone.

– Mislim da smo i mi i Slaven Belupo igrali bez dosta igrača, a drago mi je što su oni koji su počeli utakmicu to profesionalno odradili. Jako mi je drago što smo dali priliku našoj mladosti, našim juniorima… Moram se zahvaliti i ovoj našoj predivnoj publici koja je došla u nedjelju u 15 sati, u vrijeme ručka, po kiši. Kada Rijeka igra ništa nije teško i skidam im kapu, rekao je Sopić.

Trener i igrači Rijeke nakon utakmice jedva su se dokopali tunela i svlačionica kroz ruke razdraganih navijača koji su s njima slavili kraj sezone.

– Ljude ne možeš prevariti. Oni znaju koliko su se ovi dečki žrtvovali za ovaj rezultat. Kada se pogleda ova masa ljudi koji su ostali navijati na terenu to je najveći poticaj za daljnji rad i mogu im samo reći – hvala!

Sopić se na kraju i osvrnuo na sezonu koja je iza nas.

– Mislim da je sezona jako uspješna. Uvijek se može bolje, ne treba se zadovoljiti malim stvarima. Na greškama se uči, svakim danom želimo biti sve bolji i bolji, a to možemo postići samo mukotrpnim treningom i radom, zaključio je Željko Sopić.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...