[VIDEO/FOTO] Nova 6 osvajač malonogometnog turnira Sami protiv svih

Autor: Sanja Tumara 07.07.2024

Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač Nove 6, Denis Totošković, najbolji golman bio je Carlo Berković iz trećeplasirane ekipe CB Manhattan & Armada, najbolji strijelac Mate Ivetić iz četvrtoplasiranog HMRM.

Matulji – Jučerašnji dan na malonogometnom turniru Sami protiv svih u matuljskom amfiteatru ponudio je zaista vrhunske i napete dvoboje, a u finalu smo vidjeli sudar dvije slovenske ekipe, AM team Kamnik i Nova 6, a bolji su nakon raspucavanja sa 6 metara bili momci iz Nove 6.

Na putu do naslova Nova 6 je u 1/8 finala svladala prošlogodišnje finaliste Desetke Kontra, zagrebačku sjajnu ekipu Hidroizolacije Mizan & AG Tomić u 1/4 finalu, riječku ekipu CB Manhattan & Armada u infarktnoj završnici u polufinalu, kada su 20 sekunda prije kraja postigli pogodak za potpuni preokret, te u finalu već spomenuti AM team Kamnik.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač Nove 6, Denis Totošković, najbolji golman bio je Carlo Berković iz trećeplasirane ekipe CB Manhattan & Armada, najbolji strijelac Mate Ivetić iz četvrtoplasiranog HMRM, dok su u najbolju petorku, uz spomenutu trojku, izabrani i Max Vesel i Benjamin Tušar, obojica iz drugoplasiranog AM team Kamnika.

VIDEO

Organizatori turnira bili su HMNK Rijeka i MNK Kvarner uz potporu KN Armada Rijeka, a natjecale su se 24 ekipe iz našeg kraja, ali i iz Istre te susjedne Slovenije. Organizatori čestitaju najboljima i veliki zahvalu upućuju sponzorima koju su omogućili ovaj turnir.

VIDEO

Malonogometni turnir Sami protiv svih, Matulji 2024.

Više sa portala poduckun.net ...