[VIDEO/FOTO] Okončan je Rijeka open 2023. - Ekipa Ambrož team iz Slovenije obranila naslov

Autor: Nikola Cvjetović 09.01.2023

Prije same završnice odigrano je i finale U16, u kojem su Aco boys iz Otočca protivnicima iz ekipe Bura u mrežu spremili devet pogodaka.

Rijeka - Ekipa Ambrož team iz Slovenije obranila je prošlogodišnji naslov i ponovo osvojila prijelazni pehar drugog malonogometnog turnira Rijeka open 2023. powered by COMO TEMPERA. U sjajnom finalu bili su uspješniji od Istrijana iz ekipe Okić grupa & A.O. Trumić.

Najbolja petorka

U borbi za treće mjesto slavila je ekipa Pizzeria na Piketu koji su bili uspješniji od CB Moretto. Za najboljeg igrača turnira te ujedno i strijelca proglašen je Alen Fetić (Ambrož team), najbolji golman bio je Nikola Zahtila (Okić grupa & A.O. Trumić), a u petorku turnira ušli su još Uroš Đurić (Ambrož team), Vedran Ćubelić (Moretto) te Željko Tomić (Pizzeria na Piketu).

Alen Fetić - najbolji strijelac i igrač (bijeli dres)

Zadovoljstvo pobjedom nije skrivao najbolji igrač i strijelac turnira Alen Fetić.

- Sjajan turnir je bio. Dali smo svoj maksimum i zasluženo pobijedili. Htio bi čestitati i našim protivnicima koji su se srčano borili do samog kraja, ali i organizatorima na odličnoj organizaciji, kazao je Fetić po završetku turnira.

Aco boys

Prije same završnice odigrano je i finale U16, u kojem su Aco boys iz Otočca protivnicima iz ekipe Bura u mrežu spremili devet pogodaka. Treće mjesto pripalo je ekipi ETS United, a četvero NK Stari grad. Najbolje igrače turnira imala je ekipa Aco boys, tako je za najboljeg igrača proglašen Luka Bronzović, Niko Tomaić proglašen je za najboljeg strijelca, a Anđelko Kostelac za najboljeg vratara.

Zadovoljni su bili i organizatori iz HMNK Rijeka i NK Stari grad Rijeka.

Veliki intreres publike...

- Dinko pun do posljednjeg mjesta najbolje govori da smo uspjeli u naumu, a to je riječkoj publici prirediti pravi futsal turnir. Hvala ekipama, hvala publici i veliko hvala sponzorima zbog čije je pomoći ovo bilo sve lakše i organizirati, poručio je Vedran Frelih, ispred organizatora.

Turnir je uživo prenosila platforma Novinet,tv, pa za sve one koji ga nisu stigli pogledati, u nastavku donosimo polufinala, finala U16, te utakmice za treće mjesto i finale.

VIDEO

Okončan je Rijeka open 2023. - Ekipa Ambrož team iz Slovenije obranila naslov

Više sa portala poduckun.net ...