[VIDEO/FOTO] Rijeka pobijedila Goricu, opet je na vrhu HNL-a

Autor: Sanja Tumara 29.10.2023

Golom Marca Pašalića Rijeka je uspjela pobijediti Goricu i zasjesti na prvo mjesto ljestvice. No, u završnici su joj umalo izmaknuli bodovi.

Rijeka – Gol Marca Pašalića u sedmoj minuti bio je dovoljan za pobjedu Rijeke protiv Gorice. S nova tri boda Rijeka je ponovno na vrhu HNL-a.

Rijeka je u prvom poluvremenu igrala dobro, imala nekoliko izglednih prilika, no realizacija je izostala. Rijeka je tijekom utakmice uputila čak 20 udaraca.

Ključan trenutak utakmice dogodio se već u sedmoj minuti. Fruk je donio loptu Pašaliću koji je još jednom sjajno potegnuo i lopta je od vratnice završila u mreži! Pokazat će se na kraju da je to bio presudan trenutak u utakmici u kojoj su bijeli ponovo stvorili veliki broj prilika.

No, kako to obično biva, na kraju im se to skoro osvetilo. U sudačkoj nadoknadi igrači Gorice skoro su iskoristili grešku Radeljića, a trener Rijeke, Željko Sopić, bacanjem sakoa na travu pokazao je što misli o takvoj igri. U 90. minuti Banda je opasno pucao s 18 metara, lopta je otišla pored vratnice. I onda je krenula neizvjesna sudačka nadoknada u kojoj je Gorica stigla blizu izjednačenja. Radeljić je loše reagirao nakon jednog ubačaja, udarac Kapulice otklonio je Mitrović s gol linije.

Srećom, Rijeka je na kraju ipak pobijedila, a bodovi su ono što se broji.

VIDEO

Rijeka pobijedila Goricu, opet je na vrhu HNL-a

Više sa portala poduckun.net ...