[VIDEO/FOTO] Željko Sopić: Navijači su nas 90 minuta nosili do pobjede

Autor: Nikola Cvjetović 21.04.2024

Potezi koje je vukao s klupe pokazali su se dobitnima, Marko Pjaca je otključao vrata Gorice, a Mirko Marić pogotkom i asistencijom usmjerio bijeli brod u sigurnu luku.

Rijeka - Željko Sopić imao je itekako razloga za zadovoljstvo nakon što je Rijeka uraganskim drugim poluvremenom porazila Goricu (3:0), ostvarila sedmu uzastopnu pobjedu u SuperSport HNL-u i obranila dva boda prednosti ispred Dinama pet kola prije kraja prvenstva.

– Gorica je bila u čvrstom bloku, s dobrom tranzicijom. Ono na čemu sam s njima prošle sezone ostao u ligi sada su jako dobro radili. U drugom poluvremenu smo imali sreće u jednoj situaciji kada je Goda spašavao pred našim golom, da je to otišlo na drugu stranu bilo bi jako teško. S druge strane moram reći da su nas ovi navijači svih 90 i više minuta nosili do pobjede. Kada sam vidio kako ljudi navijaju, tri boda nisu dolazila u pitanje, rekao je trener Rijeke.

Potezi koje je vukao s klupe pokazali su se dobitnima, Marko Pjaca je otključao vrata Gorice, a Mirko Marić pogotkom i asistencijom usmjerio bijeli brod u sigurnu luku.

– Teško je uopće reći koliko se Marko Pjaca daje za ovaj klub. Uoči utakmice sam obavio s njim razgovor, mislio sam ga iz karantene poslati kući jer njegova ozljeda traži mirovanje. Njegov odgovor je bio da će popiti štogod treba da se stavi na raspolaganje. Na poluvremenu je rekao da može igrati koliko god treba. Rijetko viđen profesionalac i dečko!

Rijeka je Goricu aktivirala, u svlačionici je od ponedjeljka nova tema – Lokomotiva.

– Svi su govorili da ćemo otpasti k’o ratkapa, ali mi smo i dalje tu… Pripremit ćemo se dobro. Oni koji su manje igrali u ponedjeljak će odigrati protiv Opatije, a nakon toga počinje priprema za jako tešku utakmicu protiv Lokomotive, zaključio je Željko Sopić.

Izjavu Željka Sopića pogledajte na videu u nastavku

VIDEO

Rijeka – Gorica 3:0, uraganski nastavak za sedmu HNL pobjedu u nizu

Više sa portala poduckun.net ...