Viliam Prodan i Marko Stiperski osvojili Rally del Bardolino u kategoriji Rally 3

Autor: Nikola Cvjetović 10.03.2024

Za vrijeme utrke testirali smo neke postavke na autu, mijenjali postavke za gume i isprobavali sve za utrke koje nas u sezoni čekaju, poručio je Prodan.

Lago di Garda - Fantastičan početak rally sezone za Viliama Prodana i suvozača Marka Stiperskog (AK Opatija Motorsport) koji su briljirali u Rally3 kategoriji osvojivši prvo mjesto na Rally del Bardolino, u talijanskom Lagu di Garda.

Iako je prije utrke Prodan rekao kako idu bez očekivanja i da im je glavni cilj istestirati auto za novu sezonu, dali su sve od sebe i neopterećeno odvozili sve brzince u kojima su bili najbolji, te su završili na prvom mjestu.

Prodan i Stiperski...

Prodan i Stiperski odradili su odličan testni rally, što je bio njihov cilj za ovu utrku. Naravno da je u sportu uvijek cilj iznad i pobjeda, koju su uspjeli ostvariti na ovom zagrijavanju za sezonu Prvenstva Hrvatske, što će im zasigurno, kako Prodan kaže, dati dobar vjetar u leđa.

• Od samog starta do cilja utrke prošlo je bez greške, krenuli smo odmah u jaki tempo. Za vrijeme utrke testirali smo neke postavke na autu, mijenjali postavke za gume i isprobavali sve za utrke koje nas u sezoni čekaju, poručio je Prodan.

Iduća utrka za Prodana i Stiperskog je u Karlovcu, za mjesec dana, u sklopu Prvenstva Hrvatske, a nedugo nakon toga, pravi izazov - WRC Croatia Rally.

Više sa portala poduckun.net ...