Zajedno smo Rijeka: HNK Rijeka i ARK-Mihelić d.o.o. nastavili suradnju

Autor: Portal Torpedo 18.09.2024

Tvrtka sa sjedištem u Viškovu i tridesetak predanih djelatnika svakodnevno osigurava bezbrižnost vlasnika Toyota i Citroen vozila.

Rijeka - ARK-Mihelić d.o.o. i HNK Rijeka nastavljaju svoj partnerski odnos. Obiteljska tvrtka ARK-Mihelić ovlašteni je koncesionar za Toyota i Citroen vozila s tradicijom dugom 27 godina. Tvrtka sa sjedištem u Viškovu i tridesetak predanih djelatnika svakodnevno osigurava bezbrižnost vlasnika Toyota i Citroen vozila.

„Razvoj tvrtke inspiriran je našim korisnicima i usmjeren na bezbrižnu i sigurnu vožnju, istovremeno uz postizanje pobjedničkih rezultata u smanjenju CO2 emisije“, kazali su iz tvrtke.

U nastojanju za aktivno sudjelovanje u društvu i promicanje sportskog i kulturnog razvoja lokalne zajednice, ova tvrtka podržava brojne udruge i klubove. Obitelj Mihelić u ime cijelog svog tima djelatnika podržala je HNK Rijeka riječima: „HNK Rijeka zadovoljni je korisnik naših Toyota vozila, tako da smo odlučili nastaviti partnerski odnos i nadamo se da ćemo time pomoći u budućem razvoju i novim uspjesima našeg kluba. Navijamo za nove pobjede i pozivamo svih da podrže sportski duh našeg kluba jer – ZAJEDNO SMO RIJEKA!“

Više sa portala poduckun.net ...