Završni turnir ADA badminton lige u Opatiji i Rijeci

Autor: Nikola Cvjetović 25.05.2023

Opatiju čeka još jedan sportski spektakl u badmintonu. U opatijskoj dvorani Marino Cvetković i u riječkoj dvorani „3. maj“ u subotu (27. svibnja) se održava Kvarner Open.

Opatija – Završni turnir ADA lige „Kvarner Open“ na rasporedu je u subotu (27. svibnja) u Opatiji i Rijeci. Nakon što je nekoliko godina ovo natjecanje održano u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković, ove je godine zbog velikog interesa igrača badmintona, zašlo i na područje Rijeke, u dvoranu „3. maj“. Na turnir se prijavilo više od 250 sudionika iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije i Njemačke, koji će odmjeriti snage u 20 kategorija.

- Turnir se igra u subotu u dvorani "3. maj" od 8 – 14 sati, a u opatijskoj dvorani do 8 – 20 sati, nakon čega slijedi podjela nagrada za opatijsko izdanje turnira, ali i onih završnih za cijelu odigranu sezonu. Dodjela trofeja bit će se na opatijskom kupalištu Tomaševac gdje će se održati i završni party za sudionike, uz voditelja i DJ-a Dražena Turinu Šajetu te band Obrazovni program, istakli su organizatori iz KŠR Gorovo, udruge koja zajedno sa ŠKD Zašport te SSR "Sport za sve" PGŽ, organizira ovaj međunarodni turnir za rekreativce.

Tako nakon sjajnog proteklog sportskog vikenda u Opatiji, tijekom kojeg se održao Badminton Europe U17 Circuit tournament "Adria U17 International 2023." & Adria Youth International, a na kojem su najbolje rezultate pokazali igrači iz Ukrajine, Češke i Španjolske, Opatiju čeka još jedan badminton sportski spektakl, zaključili su organizatori u najavi događanja.

Više sa portala poduckun.net ...