Završnica prvenstva Hrvatske za mlađe kadete: Opatijski mlađi kadeti šesti u državi

Autor: Nikola Cvjetović 11.04.2022

vaterpolo_lopta

Za Opatiju su u Šibeniku nastupili Tone Korić, Frane Grčević, Matija Milković, Filip Kuhar, Patrik Benić, Luka Milković, Frane Vlah, Luka Fatović, Lovro Babić, Dino Štemberger, Tino Manola, Ivano Zukić, Andrija Csizmadia i Grga Kunić.

Volosko - Opatijski vaterpolisti zauzeli su šesto mjesto na završnici prvenstva Hrvatske za mlađe kadete koje se odigralo u Šibeniku.Opatijci su u utakmici za 5.mjesto poraženi od KPK s Korčule koga su prije samo mjesec dana uvjerljivo savladali u polufinalnoj grupi. Ovaj puta Korčulani su bili puno bolji te zasluženo pobijedili. Prije te utakmice igrači trenera Dražena Opale u svojoj su grupi izgubili od zagrebačkih klubova Medveščaka i Mladosti te bili bolji od POŠK-a 1937 da bi zatim u četvrtfinalu izgubili od Solarisa, a u polufinalu za plasman od 5. – 8.mjesta, u neizvjesnoj utakmici pobijedili dubrovački Jug AO.

Za Opatiju su u Šibeniku nastupili : Tone Korić, Frane Grčević, Matija Milković, Filip Kuhar, Patrik Benić, Luka Milković, Frane Vlah, Luka Fatović, Lovro Babić, Dino Štemberger, Tino Manola, Ivano Zukić, Andrija Csizmadia i Grga Kunić.

Rezultati
Grupa A
VK Medveščak : VK Opatija LRH 18 : 7
VK Opatija LRH : HAVK Mladost 9 : 17
VK POŠK 1937 : VK Opatija LRH 11 : 25

Četvrtzavršnica
VK Solaris : VK Opatija LRH 17 : 9

Poluzavršnica za plasman od 5. – 8.mjesta
VK Opatija LRH : VK Jug AO 8 : 6

Za 5.mjesto
VK Opatija LRH : KPK 8 : 10

Više sa portala poduckun.net ...