Tjedni retrovizor

Tjedni retrovizor

Tjedni retrovizor

Recite mi zašto ne volim ponedjeljak. Ne mogu vidjeti niti jedan razlog, jer ne postoji niti jedan razlog, kakav razlog uopće trebate? Eto, to je jedina stvar koju je Sir Bob Geldof kreativno napravio u svojoj glazbenoj karijeri, a ja sam mu i to prigodno ukrao… Postoji zaista nešto užasavajuće dosadno u ponedjeljku, ne samo zbog toga što moram naći tri stvari koje ćemo obraditi u Tjednom retrovizoru.
Ali dobro, kad smo se već toga dotakli, nekako najznačajniji događaj prošlog tjedna za mene je bila kiša koja je donijela nepovoljne bio-meteorološke prilike, koje su u tandemu s prenatrpanim radnim vikendom bile dovoljne da me bace u depresiju…
Stoga eto jednog depresivnog pogleda na tri najznačajnija događaja (ne računajući kišu) koja su se odvila od prošlog do ovog ponedjeljka.
– Rally uzvraća udarac
Svijet voli pobjednike
Voli zlatno znamenje
Kada si prvi, svega si vrijedan
Na tronu može biti samo jedan
(Colonia)

Zadnji put kad sam provjeravao, u sportskim natjecanjima nagrađivala su se najbolja tri rezultata. Pa otkud sad tvrdnja da je uspjeh šesnaesto mjesto? Možda su re(a)listi iz Opatija Motorsporta uveli binarni sustav ocjenjivanja uspješnosti – nula je kad razbiješ auto, a sve ostalo je jedinica, dakle uspjeh….
Možda je uspjeh sama činjenica da se rally održao, pa makar i u Puli, s obzirom na količinu oduševljenja koja je zavladala u opatijskoj gradskoj vlasti nakon prijedloga da se opatijski rally doista održi u Opatiji, a ne u Puli.
U svakom slučaju, kriteriji su mi doista nejasni…
– Sustavno gospodarenje informacijama
Just a little bit, just a little bit
A little more information
To add to my confusion
To add to the frustration
(DREDG)

Evo kako je glasila najava tribine Sustavno gospodarenje energijom koja nam je poslana na mail: ”molim Vas da u sklopu Vašeg portala objavite informaciju o tribini “Sustavno gospodarenje energijom – moguće uštede za građane, gospodarstvo i javni sektor.
Tribina će se održati 21. listopada 2010. godine u 18.00 sati u Hotelu Imperijal, Opatija” .
Eto. Vidite li negdje ovdje HNS? Ja ga nisam vidio… Stoga ne znam zašto su se oni pobunili kad nije izašlo da su oni zapravo organizatori tribine. No, dobro, i ta je greška sada ispravljena. Veselimo se novom mailu uglednih haenesovaca….
– Estetički odbor
And it crossed my heart
Life before aesthetics is
A mindset that imparts impossibilities
(Denison Witmer)

Možda bi trebao u sklopu ovog portala postojati estetički odbor, kojem bi čitatelji mogli prijavljivati sve estetičke zločine koji se na njemu objave. Jedini bi problem bio što bi estetički odbor u tom slučaju morao imati dvadeset četiri sata dugo radno vrijeme svakog dana. A ponedjeljkom i prekovremeno.
Koristim ovu priliku da estetičkom odboru prijavim naslov ”Akcija mladih prijavila Deškovića na Etički odbor” objavljen prošlog tjedna povodom nekog sasvim uobičajenog i ni po čemu interesantnog događaja.
Očekujem hitno i strogo kažnjavanje odgovornih.
Davor Žic / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Tjedni retrovizor
Tjedni retrovizor
Tjedni retrovizor
Tjedni retrovizor
Tjedni retrovizor
Tjedni retrovizor
Tjedni retrovizor
Tjedni retrovizor
Tjedni retrovizor

Similar articles

Tjedni retrovizor

11 months ago

Tjedni retrovizor

2 years ago
error: Content is protected !!