Blues sessions uz Riccarda Staraja, Edi east trance blues, Tomislava Golubana i Vedrana Ružića

Autor: Nikola Cvjetović 21.08.2022

Zvučna imena i zanimljiv program uz toplu ljetnu večer, kako najavljuju organizatori, garancija su još jednog Blues showa za pamćenje.

Mošćenička Draga – Caffe bar Velebit u Mošćeničkoj Dragi, u četvrtak 25. kolovoza od 20:30 sati postat će poprište još jednog Blues Sessiona u režiji Riccarda Staraja & Midnight blues benda te Edija Maružina, odnosno njegovog Edi east trance bluesa.

Organizatori najavljuju još jednu nezaboravnu večer bluesa u samom srcu Mošćeničke Drage, gdje će Riccardo Staraj s bendom promovirati pjesme s novog albuma „Lockdown blues“, a koji bi svjetlo dana trebao ugledati ove jeseni. Uz svoje poznate pjesme s prošlih albuma kao što su Midnight man, Politička kuhinja, Za svakog lidera, Meč i druge, Staraj i bend izvest će i neke poznate blues standarde autora Muddy Watersa, John Lee Hookera, Doorsa, Stonesa, Blues Brothersa i drugih.

Edi Maružin na binu pak izlazi sa svojim karakterističnim Istro-delta bluesom, promovirajući svoje blues albume. Ovaj je glazbenik prije nekoliko godina napravio zaokret u svojoj glazbenoj karijeri i formirao još jednu grupu uz Gustafe i Bandite, pod imenom Edi east trance blues.

Glazbenicima će se na pozornici pridružiti i posebni gosti – poznati hrvatski usnoharmonikaš Tomislav Goluban, koji je ove godine sa Starajem nastupao u sklopu kastavskog Jerry Ricks blues festivala, te bivši član Midnight blues banda, basist, slikar i performer Vedran Ružić.

Zvučna imena i zanimljiv program uz toplu ljetnu večer, kako najavljuju organizatori, garancija su još jednog Blues showa za pamćenje.

Više sa portala poduckun.net ...