Alen Vitasović obilježava 30 godina karijere u Pogonu kulture

Autor: Marina Pauletić 29.03.2024

Foto: arhiva

Već trideset godina Vitasović vodi svoju karijeru iskreno i vrijedno.

Rijeka - Sad već davne 1993. godine, gotovo preko noći, Alen Vitasović je osvojio hrvatsku publiku sa svojim hitom „Ne moren bež nje“ u tandemu s Livijom Morosinom. A onda je u narednih trideset godina nanizao brojne popularne pjesme koje su već postale i evergreenima. Osim toga, jedan je od omiljenih hrvatskih kantautora koje publika obožava slušati u live izvedbama gdje daje sve od sebe svirajući brojne instrumente- harmoniku, saksofon, klavijature i flautu.

Već trideset godina Vitasović vodi svoju karijeru iskreno i vrijedno, nastavlja stvarati i povezivati se s publikom gdje god dođe na način svojstven samo njemu i još rijetkom broju glazbenika u regiji. Upravo to obilježava u Pogonu kulture u subotu, 30.03., s početkom u 21 sat. Velika će to biti fešta te će publika uživati u presjeku njegovog glazbenog opusa ispunjenim hitovima poput „Jena noć“, „Gušti su gušti“, „Po ud mene“, „Samo bog te moga učiniti“, „Niš mi se ne da“, „Da se ne zatare“, „Oštarije su mi zaprli“, „Vrime je za doma poć“ i brojnim drugim. Vitasović nije stigao na nezaboravnu Šajetinu tridesetu obljetnicu u Pogonu, ali zato Šajeta ispravlja stvari pa će publika imati prilike uživati i u zajedničkim izvedbama dvojice legendarnih kantautora Istre i Kvarnera.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 15 € u sustavu Entrio i u Dallas Music Shopu Rijeka te na svim Entrio fizičkim prodajnim mjestima.

Više sa portala poduckun.net ...