DOWNMALL, humanitarna akcija i brojni sadržaji čekaju vas ove subote u ZTC-u!

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 16.09.2022

ztc_rijeka__11_

Događanja počinju u 10 sati, u zatvorenom parkingu na etaži -3, gdje će svi biciklisti i oni koji to žele postati, moći od stručnog tima trgovine Hervis zatražiti biciklistički savjet.

Rijeka - Sve je spremno za drugu slavljeničku ZTC subotu! Subota, 17. rujna , posvećena je sportu, s naglaskom na biciklizam, a vrhunac dana bit će performans koji se nikad nije dogodio na našim prostorima. Poznat po svojim glavnim obilježjima, spuštanjem niz strmine i nazivu Downhill, u ZTC-u je dobio svoju inačicu imena – Downmall.

Događanja počinju u 10 sati, u zatvorenom parkingu na etaži -3, gdje će svi biciklisti i oni koji to žele postati, moći od stručnog tima trgovine Hervis zatražiti biciklistički savjet. Biciklističko savjetovalište spremno će odgovoriti na sva vaša pitanja! Istovremeno, mališane očekuje Mala škola biciklizma.

dowmall_event

Za one željne nešto sporijeg ritma, u ZTC-u su pripremili najsporiju biciklističku utrku „Tko zadnji dođe, pobjeđuje!“. Sudjelovati mogu sve generacije, a uz jednostavna pravila bitno je stazu proći čim sporije i zadnji ući u cilj! Pozivaju se svi zainteresirani da na utrku donesu bicikl, ako niste u mogućnosti, ZTC je osigurao posudbu. Navedena događanja traju od 10 do 13 sati.

Slijedi atrakcija dana, prezentacija DOWNMALL-a, s početkom u 11 sati! Downmall se u Hrvatskoj prvi put izvodi, u skladu s nazivom, u zatvorenom prostoru. To će biti za pogledati, ali i doživjeti u neposrednoj blizini, prava sportska i adrenalinska poslastica. Biciklistički klub Team Rodeo dolazi s prijateljima, a šumske će obronke zamijeniti etažama trgovačkog centra. Svoja sportska i akrobatska umijeća prikazat će spuštajući se niz eskalatore s gornjih etaža na donje, osmišljene su i posebne prepreke koje će simulirati šumske obronke. U svom pothvatu opremljeni su izuzetno kvalitetnom i prilagođenom opremom koja ih štiti od ozljeda.

ztc_rijeka__99_

Sportski dan prati i humanitarna akcija, u periodu od 14:00 do 20:00 sati, a u organizaciji Lions kluba Korzo iz Rijeke, ZTC-a, Hervisa i Udruge „Srce za nju“. Sav prihod donatorske akcije "Jedna majica - jedan dobrovoljni prilog" namijenjen je prijevozu bolesnih žena od kuće do liječnika.

Dan završava edukativnom i zabavnom predstavom „Klaun u prometu“ s početkom u 18h. Imamo još dobrih vijesti, posjetitelje ZTC-a i ove subote očekuju Sretna vrata! Puno dobrih sadržaja, adrenalina i aktivnosti – Zapadni trgovački centar Rijeka spremno vas dočekuje ove subote!

1200x1200px_objava_Srce_za_nju