[FOTO] Metal poslastica u Rijeci: Diamond Dust promovirao album "Ten years in dust''

Autor: Nikola Cvjetović 23.10.2022

Nekoliko fotografija s koncerta pogledajte u nastavku...

Rijeka - OKC Palach sinoć je dobrano tresao odličan metal zvuk, a ispunjen klub je prštao sjajnom energijom. Ekskluzivna promocija dugo očekivanog albuma "Ten Years in Dust" riječkog banda Diamond Dust je bila prava metal poslastica koja je već prvim taktovima nastupa odličnog banda Zentoh najavila sjajnu večer. Nakon Zenotha, energijom se nadogradio band Krematorium, a malo nakon 22:30 na pozornicu je izašao Diamond Dust i žestoko "u glavu" započeo promociju svog albuma.

Već od samog početka vidjelo se da je band "svirački upucan" i da se odlučio predstaviti u najboljem svjetlu. Publika je itekako "upila energiju banda" i sve negdje do ponoći Palach je imao užarenu radnu temperaturu i sjajnu atmosferu. Dustovci su na bisu odsvirali još dvije skladbe te tako stavili točku na doista žestoku i odličnu promociju ne samo albuma, već i samog banda. Podsjetimo, "Ten Years in Dust" je objavljen ovog ljeta i već je najavni singl "Martyr" skrenuo pozornost na ovo izdanje koje donosi 11 skladbi i preko 50 minuta materijala.

Da bi ova rock večer bila na nivou zaslužna je i tehnička ekipa koja je omogućila odličan zvuk i rasvjetu, a promociju su pomogli: OKC Palach, Ri Rock, Karma Ink, Radio Korzo, Lumiere production, dBoki sound & light, Omnes., DoTi design, Mediastore Music Shop, Studio BB, Boxing team Predator i Seven Hearts Tattoo.

Metal poslastica u Rijeci: Diamond Dust promovirao album "Ten years in dust''

Više sa portala poduckun.net ...