[FOTO/VIDEO] U sklopu projekta Rio Kantrida otvoren petnaesti supermarket Plodina u Rijeci i bližoj okolici

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 06.07.2022

plodine rio-01932

Riječ je o 110 supermarketu ovog lanca u u Hrvatskoj, te čak petnaestom u Rijeci i bližoj okolici, a u njemu je zaposleno 40 djelatnika.

Rijeka – Danas je na adresi Labinska 51 otvoren novi supermarket Plodina u sklopu novog stambeno-poslovnog projekta Rio Kantrida. Riječ je o 110 supermarketu ovog lanca u u Hrvatskoj, te čak petnaestom u Rijeci i bližoj okolici, a u njemu je zaposleno 40 djelatnika. Supermarket će biti otvoren od 7 do 22 sata a nudit će, kao i uvijek, široki izbor proizvoda uz najbolji omjer cijene i kvalitete.

plodine rio6

„Posjetite nas i počastite se gratis roštiljem, zavrtite kolo sreće i degustirajte raznu hranu i pića. A slobodno povedite i one najmlađe jer njih očekuje posebna zabava – klaun koji će ih nasmijati do suza i razveseliti svojim kreacijama od balona! Pobrinuli smo se da vam ostane u lijepom sjećanju otvorenje našeg supermarketa, pa smo vam osigurali i photobooth kako biste mogli ovjekovječiti sve ove super uspomene. Nemojte zaboraviti i da vas očekuje posebna ponuda povodom otvorenja koja će vrijediti do 12. srpnja, a uz svaku kupovinu dobit ćete i gratis eko vrećicu. Vidimo se!“, poručili su iz Plodina.

VIDEO

plodine rio3
plodine rio7
plodine rio2
plodine rio5
plodine rio1
plodine rio8