IDS u Poreču predstavio svoj program, kandidate i koalicijske partnere

Autor: Marina Pauletić 11.04.2024

Foto: FB IDS

IDS-ov moto je #vajkasvoji.

Poreč – Istarska demokratska stranka predstavila je u Obrtničkom domu u Poreču svoj program i kandidate te koalicijske partnere pred brojnim građanima.

„Poreč je večeras obuzela euforija, nevjerojatna energija i podrška koja jasno i neosporno pokazuje kako IDS ide pravim putem, kako znamo koji nam je cilj i kako od njega ne odustajemo! Ono što postižemo u gradovima kao što je Poreč želimo širiti i izvan naše regije – stambeno zbrinjavanje mladih, domovi za starije, najbolji uvjeti života, razvoj cjelogodišnjeg turizma i očuvanje naše kulturne baštine“, kazali su iz IDS-a.

„Interes i pitanja su večeras bili neiscrpni, pokrili smo razna područja našeg programa i time pokazali kako jasno prepoznajemo potrebe i probleme svakega čovika. Ono što objedinjava sve ove teme jest decentralizacija, koja je neophodna za dobivanje sredstava i alata u naše ruke, ali i istarski identitet zbog kojeg je Istra i IDS ono što su večeras svi mogli osjetiti. Listu broj 8 sutra predstavljamo u Rijeci i u nedjelju na završnom skupu u Puli, dođite i budite dio ovih sjajnih atmosfera zbog kojih znamo da idemo pravim putem, svojim putem i da ćemo i dalje biti #vajkasvoji“, najavili su IDS-ovci.

Više sa portala poduckun.net ...